Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

PyotrNovak sporočil: 1.891
Nič dela - polno jela.....dokler naenkra ne zmanjka vsega.

Na mojo veliko zalost se tabo moram strinjati 120%. Tudi US drsi v socializem. Ce vzamem Rim kot primer, kjer so imeli vse mozne sisteme, je to zgleda koncna postaja vseh bogatih druzb.
Mogoce bo Trump omenjen v zgodovini kot eden zadnjih, ki je poskusil obrniti krmilo. EU feministi, pijancki in ostali bedaki itak peljejo EU v prepad.

Sem se spraseval kako da v dobi interneta resnicna obvescenost pada. Mogoce zato, ker je najlazje ponavljati mantre ki jih servirajo mediji. Pravo razmiljanje zahteva intelektualni napor, to pa je v besednjaku vecine nove generacije psovka.

Ce studira skoraj vecina generacije, je seveda nujno ubit curriculum na nivo osnovne sole.
Cca 1/8 populacije je sposobna kreacije resnicno inovativnih stvari in zaslusi diplomo.

Moja hcerka je instruirala sosedovo siptarko v anglescini v 9 razredu. Pravi da ne ve kako je izdelala, saj je bilo njeno znanje na nivoju 3 razreda.
Pokazi svoje knjige novemu studentu, pa pol ure ne bo mogel zapret ust. Sem to naredil knjigami iz srednje strojne, studentu s fakultete.

Pa se to: racunalniki so mnogo precenjeni; kar ni v glavi NE more biti v racunalniku. Poleg tega to zahteva veliko studija in razmisljanja, ki ga nova instant gen NI vec navajena.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2723227

Strani: 1

alek14 sporočil: 10.361
Zadnja sprememba: alek14 15.07.2018 14:46
[PyotrNovak]
Sem se spraseval kako da v dobi interneta resnicna obvescenost pada. Mogoce zato, ker je najlazje ponavljati mantre ki jih servirajo mediji.
Zadeva je bolj simpel. Gre za exposure. Dolker ni bilo interneta si bil bedarijam izpostavljen le v rumenem tisku - pa, če je bila slučajno kje kaka napakica, ki je ušla recenzentom. Na internetu prevladujejo bedarije. Temu je pač folk izpostavljen. Težko bo nekomu, ki je star 14 let razlagat, da informacije na internetu večinoma niso resnične, čeprav se skladajo 14-letnikovo logiko stvari 100%.
Jaz sem z zadevo opravil takole. Imam sedaj že odraslega pastorka, a ko je bil recimo 14 let je imel problem s percepcijo resničnosti Hollywooda in interneta. Ker je bil navdušen za orožje, sem ga peljal na strelišče, kjer je lahko sprobal, kako na 15m oddaljen mirujoč cilj lahko vse strele fališ (pištola). :-)
Od takrat naprej mi je vse na besedo verjel, ko sem mu rekel, da pač so te in one strvari v realnosti bolj zamotane, kot je na prvi pogled.
Potrebno je tako radikalno soočenje z empiričnimi dejstvi - pa bo v redu. :-)

Strani: 1