Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

alek14 sporočil: 10.518
[PyotrNovak]
"Zmaga" na podrocju zaposlovanja: 8000 se jih odseli, za cca 4-5000 jih je zaradi upokojitve manj zaposlenih.
Na eni strani mi hladna logika govori da bo tezka pizdarija, na drugi strani pa neracionalno upanje da "saj mogoce pa ne bo tako".

Ustavi se na Ravbar Komandi pri Postojni in glej znamke avtomobilov in drzave od kod prihajajo. Ce se spomnis starih zarjavelih Skod In Trabantov iz vzhoda.....Danes pa ni da ni.
S tem tempom bomo kmalu tekmovali z Bolgarijo za zadnje mesto v EU. CE bo se obstajala.

Na zalost tudi EU NI nic boljsa:
www.gatestoneinstitu...ng-germany
Slovenici ne bežimo zaradi islama ampak zaradi Marxa. Ampak tu se razumeva-
Tudi jaz ciljam na Madžarsko.
Problem je, da je donedavna Češka bila desna, na zadnjih volitvah pa se je obrnila levo. Tudi Madžarska se bo prej ali slej polevila. Levo je tako luštno. Nič dela - polno jela.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2723191

Strani: 1

PyotrNovak sporočil: 2.371
Nič dela - polno jela.....dokler naenkra ne zmanjka vsega.

Na mojo veliko zalost se tabo moram strinjati 120%. Tudi US drsi v socializem. Ce vzamem Rim kot primer, kjer so imeli vse mozne sisteme, je to zgleda koncna postaja vseh bogatih druzb.
Mogoce bo Trump omenjen v zgodovini kot eden zadnjih, ki je poskusil obrniti krmilo. EU feministi, pijancki in ostali bedaki itak peljejo EU v prepad.

Sem se spraseval kako da v dobi interneta resnicna obvescenost pada. Mogoce zato, ker je najlazje ponavljati mantre ki jih servirajo mediji. Pravo razmiljanje zahteva intelektualni napor, to pa je v besednjaku vecine nove generacije psovka.

Ce studira skoraj vecina generacije, je seveda nujno ubit curriculum na nivo osnovne sole.
Cca 1/8 populacije je sposobna kreacije resnicno inovativnih stvari in zaslusi diplomo.

Moja hcerka je instruirala sosedovo siptarko v anglescini v 9 razredu. Pravi da ne ve kako je izdelala, saj je bilo njeno znanje na nivoju 3 razreda.
Pokazi svoje knjige novemu studentu, pa pol ure ne bo mogel zapret ust. Sem to naredil knjigami iz srednje strojne, studentu s fakultete.

Pa se to: racunalniki so mnogo precenjeni; kar ni v glavi NE more biti v racunalniku. Poleg tega to zahteva veliko studija in razmisljanja, ki ga nova instant gen NI vec navajena.

Strani: 1