Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 18.704
Zadnja sprememba: FIN-311684 14.07.2018 20:54
[Petunija1]
> [FIN-311684]
> > [Petunija1]
> >Šarcu pa ostane, da na dopustu razmisli kako bo Mesečnike v koalicijo premamil, oni so njegova edina šansa.
>
> ...ali koalicija z Janšo in Toninom, ministrskih mest bo dovolj za vse. Če pa se Šarec preračuna bo Janša v koaliciji s Cerarjem, Toninom in Jelinčičem, ki je poceni ali Bratuškovo in v tem primeru bo Šarec totalna izguba.

Šarec ima tokrat edino priložnost, da postane predsednik vlade, ever, in čeprav Slovenija resnično ne rabi še enega vajenca, ki se bo politike učil na najbolj odgovorni funkciji v državi, mu tega osebno ne zamerim, če bi bila jaz političarka na njegovem mestu, bi verjetno ravnala enako.

Koliko zrel politik je pa se bo pokazalo potem ko bo koalicijo vodil ali v primeru, da je ne bo mogel sestaviti, ali bo dal svoj ego na stran in bo pripravljen sodelovati z Janšo ali pač ne.
Tudi jaz mu ne zamerim poskusov za oblikovanje vlade, res pa je, da počasi ugotavlja, da Slovenija ni država Utopija v kateri je vse možno na lep način. Šarec z albanskimi svečkami dojema, da ima pred sabo Židana, Pahorjevega oprodo, totalno za državo škodljivega politika, ki jih ima na tisoče zaposlenih v državnih službah in Cerarja, ki si ne more niti zamisliti, da bi njemu profesorju dohtarju tam nekakšen Serpentinšek bil šef, Erjavec je tukaj popolnoma nepomemben in se že pred vstopom v koalicijo pripravlja za izstop iz koalicije, če ne bo po njegovem. Kaj ostane Šarcu in tisočam njegovih podpornikov, ki pričakujejo državne posle ali državne službe? V vsakem primeru mora biti v vladi, glavni ali ta drugi.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2723166

Strani: 1

rename sporočil: 11.863
Ravno Sarcevo obnasanje dokazuje, da se ne odloca sam, ampak, da mora ubogati.
Pred volitvami se je se nekaj petelinil, da je cas za novo politiko, ds so obstojeci vse zjebali in zajebali....ampak sedaj gre pa ravno z obstojecimi v koalicijo.
Ce bi se res samostojno odlocal, potem bi sel v koalicijo z JJ in NSI.

Strani: 1