Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 18.758
[vrac]
Juncker je Bratovškovi tudi obljubil podpredsedniško mesto, pa tega EK potem ni izpolnila... Njena obljuba naj bi veljala zaprmej, obljuba EK pa ni problem, če ni realizirana? Se ti ne zdi tole malo nefer? Jaz sem za deal: Bratovškova naj še naprej dela škodo v Sloveniji, NLB pa se ne prihvatizira. Pošteno?
EK v bistvu predstavlja druge evropske banke, ki delujejo v Sloveniji in na Balkanu, ki preko svojih vplivnih držav zahtevajo izpolnitev Bratuvškine zaveze in prodajo NLB. Če malo pofantaziram se zdi, da bodo po prodaji NLB kakšni veliki banki iz EU, ustavljene tudi hrvaške tožbe proti NLB.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2721516

Strani: 1

premza sporočil: 1.907
V Sloveniji je milijon ljudi, ki so proti prodaji, ker je banka oh in sploh in jim brez nje živeti ni.

Naj jo kupijo. Če naredijo en konzorcij in zberejo potreben denar, bo imela vlada bolj malo algurementov proti prodaji.

Miselnost, da prodaja pomeni prodajo grdim tujcem, ki bodo prišli, izčrpali, izkoriščali in delali štalo, za razliko od države, ki je kot lastnik vedno kazala zvrhano mero tankočutnosti in altruizma, je posledica zgodovinskega spomina in propagande.

Če se bo banko prodalo nekomu, ki jo bo le izčrpal, se jo bo zaradi pokvarjenih/podkupljivih domačih lastnikov/prodajalcev, ne pa zaradi EU in Alenkine zaveze.

Strani: 1