Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

MarijanMacek sporočil: 2.123
[denac]
> [MarijanMacek]
> > [PK-Solnp]
> > Cerar,Celarc in ostala lažniva ekipa odstopljene vlade se je pripravljena zlagati karkoli za dobrobit čim boljšega volilnega rezultata. Glede na njihove obljube ob prejšnjih volitvah jih je lahko sram, da še sploh enkrat kandidirajo!
>
> Predvsem jih je lahko sram, da nam gre tako slabo! Samo 5% rast BDP, pa kaj so le ti delali na vladi!? Vsi sosedje nas prehitevajo kot za stavo!

Ko boš bolan in eno leto čakal na operacijo, taužentkrat na minuto prekolni 5% rastBDP.
Bom potrkal po leseni mizi. Bolj malo hodim k dohtarjem, običajno so me do sedaj pripeljali. Če sem pa rabil kakšen pregled, nazadnje kolonoskopijo, se zadevo uredil recimo v 14 dnevih, z ortopedom sem opravil v dobrem mesecu, za preiskavo z magnetno resonanco sem pa verjetno prvi, ki je prestavil pregled na kasnejši datum.... Vse v UKC. Kot zanimivost naj ti še zaupam, da sem se za ortopeda zmenil tudi v privatni ambulanti, dalša čakalna doba, pa sem naslednji dan po pregledu v UKC sprejel žalosten klic, da sedaj verjetno n potrebujem njihovih uslug..... V resnici mi je pa pomagal maser v turškem hamamu v Pamukkalah in nisem rabil prav nobenih uslug.
Upam, da mi bo zdravje še naprej služilo, sedaj pri 68+ letih pa že resno razmišljam o izbiri osebne zdravnice.