Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

mimoidoci sporočil: 5.125
[TA1]
ZDA globoko korakajo v nacizem (vzporednosti z zgodovino Hitlerjeve Nemčije od 1933 do 1939 je ničkoliko, od fake volitev, 9/11 ki je enak požigu Reichstaga, Trojne osi ZDA-VB-Avstralija do "anšlusov" Iraka,Afganistana,Libije,Sirije do provociranja konflikata s Poljsko oz. Danes Iranom...). Ne gre za še enonteorijo zarote, ampak za čista dejstva, ki so lahko dokazljiva (kdor bo temu posmehljivo oporekal, bom vesel, če mi dokaže nasprotno vključno s tem, da je njujorški sodnik obsodil Iran za plačilo odškodnine žrtvam 911, čeprav je bilo "kao" 15 od 19 ugrabiteljev iz S.Arabije, ki so jo pa oprostili odgovornosti in proti kateri ni bilo nikakršnih sankcij za, recimo, financiranje terorizma). Pa še nekaj: naci Nemčija je bila bankrotirana država (enako kot so danes ZDA katere javni dolg se financira s fiktivnimi petro dolarji), ki je gospodarsko oživela z orožarsko industrijo (ki postaja dominantna v ZDA) in je rabila svoj "Drang nach Osten", da se je lahko preživljala.

Genialno. Pozabil si še na kronski dokaz, da družina Trump izhaja iz Kallstadta iz pokrajine Rheinland-Pfalz, ki se nahaja (ugotavljam z grozo) v NEMČIJI.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2711260

Strani: 1

TA1 sporočil: 224
Nacizem ni fenomen Nemčije - tam se je pač izrazil in bil podprt s strani
velekapitala v Nemčiji preko veleindustrijalcev na čelu s Thyssen-Krupp, indirektno preko Fordan(neški tanki so imeli Fordove mašine in celo vojno so jih oskrbovali z rezervnimi deli), Rockefellerjev (IG Farben je bil v lastništvu Standard Oila), Harrimanov, itd. Kapital namreč ne mara demokracije ampak diktaturo - v 30-ih letih je bil v Ameriki poizkus puča, ki so ga potme pometli pod preprogo. Komentar o poreklu Trumpa razumem kot dovtip, bi bilonpa dobro, cembi se cimvec ljudi zamislilo nad vzporednostjo dogodkov. Mogoče še ni prepozno .... ;)

Strani: 1