Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 17.344
[MatejBa]
v eu so zdaj težava ameriška peta kolona, to so države kot so hrvaška, poljska ipd.
Trumpa, ki sem ga podpiral od začetka kandidature je v predvolilni kampanji obljubil, da bo odšopal iz iranskega sporazuma in je odšopal. Držal je obljubo. Vendar se zdi, da je od njegove predvolilne izjave preteklo nekaj časa. Trump je grozil, da bo naredil bogvekaj če bo Nemčija nadaljevala s »Severnim tokom 2«. Nemčija je preprosto ignorirala Trumpa in z Rusi nadaljuje z gradnjo plinovoda...Danes Trump ponovno nekaj grozi, sicer s praznimi jajci, kajti če ga EU ne bo sledila v sankcijah Iranu ji bo uvedel sankcije v obliku velikih carin na izdelke iz EU, ne zavedajoč se, da Amerika iz EU uvaža izdelke, ki jih Američani nujno potrebujejo in brez njih ne morejo živeti, in če se bodo zaradi tega izdelki podražili Trumpa več ne bo.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2711162

Strani: 1

PyotrNovak sporočil: 1.878
In potem se zbudiš ves poscan.

EU vojska. BIG joke.

Only 4 of Germany's 128 Eurofighter Jets Combat Ready — Report

www.defense-aerospac...iegel.html

More than half of the Leopard 2 main battle tanks of the Bundeswehr are not operational. According to the Defence Ministry report, of the 244 Leopard 2 battle tanks were only 95 ready for use.

defence-blog.com/arm...rvice.html

EU je navadna stara pizda ki teži mlajšemu uspešnemu bratu.
dz1975 sporočil: 1.402
[FIN-311684]
ne zavedajoč se, da Amerika iz EU uvaža izdelke, ki jih Američani nujno potrebujejo in brez njih ne morejo živeti, in če se bodo zaradi tega izdelki podražili Trumpa več ne bo.
In kateri so ti izdelki? Luksuzni avtomobili, pivo, vino, pohištvo in keramika. Nič od tega američani nujno ne rabijo oz. lahko z lahkoto nadomestijo.

Strani: 1