Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

rename sporočil: 11.701
Možna je tudi takšna, še večja perverzija ... vendar, si ne znam odgovoriti, zakaj je potem najavljena samo koalicija z Erjavcem?
Morda jo bodo še razširili na SMC in celo SMŠ? Odvisno od tega, kako bodo ankete kazale?
Je tole z Erjavcem (manj škodljivo) tipanje terena?

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2710862

Strani: 1

fabiani sporočil: 4.352
Do zdaj si je banda dovolila čisto vse brez kakršnihkoli slabih posledic zanje!
Zakoni, pif, demokracija puf, puf, resnica in poštenje fuj in fej!
Saj vsi vemo KP namaškarana v različne stranke in desne stranke v katere je KP tudi namestila petarde in tromblone.
NemirniTujec sporočil: 5.511
[rename]
Možna je tudi takšna, še večja perverzija ... vendar, si ne znam odgovoriti, zakaj je potem najavljena samo koalicija z Erjavcem?
Morda jo bodo še razširili na SMC in celo SMŠ? Odvisno od tega, kako bodo ankete kazale?
Je tole z Erjavcem (manj škodljivo) tipanje terena?
Tole je vseskupaj dosti bolj preprosto. Da slovenskega volilca mafijski posli nic ne motijo, je znano ze od nekdaj - sicer ne bi volili Janse, Jankovica, Popovica, niti ne bi zeljno cakali nasvetov mafijskih upokojencev v sobotnih prilogah dela in drugih "renomiranih" mafijskih glasilih.

Jankovic je padel zato, ker je mislil da lahko sam steje do 46, v resnici pa do 46 lahko stejejo samo zdruzeni staropartijci iz ozadja. In so ga raztrgali in postavili tja alencico, ki ni nic palamudila z znanjem matematike.

Ker so sedaj iz prvega stola pri koritu zasluznih stricev padli ljudski ljubljenci Jankovic, Cerar, in Alencica, ludozbunjen volivec pa sploh vec ne ve, kateri novi obraz je tazares pravi, lahko te zdruzene lutke za en mandat poskusajo s comebackom. in ker so vsi pogruntali, da je najbolj zabit (in enostavno interesen) volilec Erjavca, so besno napadli njegovo bazo, prebrisani korl pa mora najti najmanj slabo varianto za nadaljnji obstoj.

Vsem skupaj ne gre za to, da bi se naprej premierovali - premiera bo se vedno postavila koalicija iz ozadja - bodo pa lahko trgovali z rabotami v koaliciji, ce bodo skupaj naklamfali nekih 10%, in brez njih koalicija pomeni mesecnike ali Toninovo modrovanje.

In dosti bolje je biti v koaliciji in mesetariti zase, kot biti neko izrabljeno Kresalo na nekem institutu za kresovanje.

To stanje je posledica smesno nesposobne opozicije, kar omogoca da se komunisticne sekte jebejo med seboj za oblast, in posledica nekajkratne reciklaze novih obrazov, ki so s premierovanjem dobili dovolj popularnosti v slovenski titoljubi hrbtenjaci, da se lahko rolajo po sceni ceprav bi jih organizatorji maskarade najraje pospravili nekam na fakultete, institute in evropska omizja, kjer bi pozrli manj speha kot ga bodo v parlamentu.

Da ne bo kdo mislil da jetomoznosamovsloveniji... tukaj na svobodi je zunanji minister (iz iste stranke kot premierka) javno povedal, da so njeni nacrti carinskega sodelovanja z eu norost. (Uporabil je besedo "crazy".) Pa je se kar minister, ona je se kar premierka, vlada "dela", pluralizem i tako dalje. Medtem ko ji on vsake tri tedne javno zarije noz v hrbet (najraje kar z obsirnim gostujocim komentarjem v dnevnem casopisu), ona odvrne "ah to je pac nas Boris" in ga poslje na pogajanja s Trumpom ali Lavrovom, kjer debil dela sramoto sebi in drzavi.

Strani: 1