Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 17.371
[rename]
> [FIN-311684]
> Bo po torkovi ovadbi oz. naznanitvi kaznivega dejanja Pahorja, Križaniča in Lahovnika zaradi opustitve nadzora pri TEŠ 6, ki jo je sprejel Državni zbor...ovadena tudi Židanova SD, kar bo omogočilo selitev volivcev od Židana k Cerarju in veliko koalicijo Cerarja in Janše, saj je glasovanje v DZ pokazalo, da lahko delata skupaj?

Ah, kje pa.
Pozabljas, da je Cerar ze v naprej zavrnil moznost koalicije z Janso. Poleg tega pa je tudi JJ prevec nacelen, da bi sel v koalicijo s stranko, ki mu je nacrtno in neustavno odvzela poslanski mandat.
Ker koalicijo z JJ zavraca tudi Sarec, je zelo majhna verjetnost, da bo JJ lahko sestavil vlado.
SLS in ZD bosta ostala zunaj parlamenta, samo z NSI bo premalo glasov.
JJ bo mandatar samo v primeru, da Pozar dobi vec kot 15 sedezev in NSI 10.
V nasprotnem primeru bo spet leva vlada, ki si jo srpokladivarski narod ocitno tudi zasluzi.
Pa jo imejte, do bridkega konca, s postkomunisti do novih zmag delovnega ljuctva z rdeco zvezdo na celu, le strumno in neumno naprej.
V politiki moraš biti pragmatik, poglej le Trumpa, ki je »ustavil konje« v Siriji, ker je ugotovil, da bi v primeru totalne zaostritve Izrael bil izbrisan kot država in je cena napada na Asada takoj previsoka. Sicer, tukaj poudarjam Trumpov pragmatizem, le pragmatizem in zakaj tudi Janša ne bi bil pragmatik, dvakratni pragmatik, kajti upam trditi, da bi za Cerarja po slabi izkušnji z Židanom, Janša bil bolj zaželen partner kljub v preteklosti izrečenih besed.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2707141

Strani: 1

rename sporočil: 10.902
Ne prepricuj mene, prepricati moras Cerarja, da pozre lastne, pompozno izrecene izjave in se ponudi Jansi za - predsednika parlamenta? Ministra za pravosodje?
Se prej pa bo moral priti v parlament. ;-P ....potem pa je zaradi mene lahko tudi minister za Slovence po svetu, jih obiskuje in prenasa spomine svojega oceta na olimpijske medalja, pa naj jim zaracunava dvojno kilometrino xexexe
FIN-454644 sporočil: 7.013
Trum je zazugal Rusiji in ta je numudoma umaknila ladje. Ker to naredi obicajno.

Strani: 1