Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

brera sporočil: 192
Dobro napisano, bi pa še nekaj dodal. Avtor tega članka naj napiše, koliko so v letošnjem letu padle zahodne borze, ali mogoče ne sme!

DowJones očitno čaka usoda Bitcoina in kriptoborz v letošnjem letu. Več let napihnjenega balona z tiskanjem dolarjev. Enako velja za vse ostale Ameriske borze, Evropske so tudi v rdečem, od novega leta sam padec.

Zna bit če se Trump zaplete s Kitajsko, in Kitajci udarijo nazaj s sankcijami, se lahko pripravimo na ponovni scenarij, kot leta 2008.
Če se pa še bolj zaplete, ne bo na zahod več Iphonov, potem pa pride do velikih nemirov med prebivalstvom. Zadnjič sem se nasmejal, ko sem bral en kitajski članek, v katerem je pisalo da brez Kitajske, od Apla (jabolka) ostane samo še pecelj.

Drugače je pa na valutnem trgu, kjer je dolarju napovedalo vojno že veliko držav. Kitajska je začela trgovati z nafto v Juanu. Rusija se pravkar dogovarja za medsebojno trgovanje z nafto med Iranom in Turčijo. Venezuela je izdala PRVO KRIPTOVALUTO NA SVETU - El Petro, ki je podprta z Venezuelsko nafto in je bila takoj razprodana.
Domine so začele padati, tako da dolarju se piše zelo slabo.