Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Slovenski strah pred ruskim medvedom

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

rx170 sporočil: 4.212
Ali smo res že pozabili, kaj se je zgodilo v Ukrajini, Gruziji.
Nismo. V Gruziji je tisti povampirjerni Shakasvili z večcevnimi raketometi napadel glavno mesto Osetije, kjer so bili ruski vojaki na mirovni misiji in pač doživel nekoliko ostrejši ruski vojaški odogovor. Če pustimo geopolitični kontekst sovražnega obkrožanja Rusije z NATO članicami ob strani. V Ukrajini pa je prišlo do nelegalnega zahodno sponzoriranega puča in kasneje do državnega terorizma ukrofašističnih sil v Donbassu in Putinu spet ni preostalo drugega kot da oboroži tam živeče rusko govoreče prebivalstvo. Sicer bi verjetno videli etnično čiščenje epskih razsežnosti (ameriške privatne svetovalne firme so že delale načrte za koncentracijska taborišča).
Lahko trdim, da je slovenska zunanja politika ugrabljena in pod prevelikim vplivom slovenskih »wannabe« Putinov.

Mimogrede: Angleži pravijo, da ne morejo potrditi izvora novičoka. Ta film smo že gledali leta 2003, ko smo se sramotno pridružili koaliciji voljnih.

Na takšni pdolagi zagovarjati kakršnekoli ukrepe proti Rusiji je zato idiotsko in škodljivo.

Članek je običajno rusofobno sranje.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2705679

Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 2.791
[Glavni forum] Tema: Slovenski strah pred ruskim medvedom
[#2705694] 03.04.18 20:50 · odgovor na: rx170 (#2705679)
Odgovori   +    8
Predvsem ima Slovenija to čast, da lahko nekoliko počaka z odgovorom, ker vsi vedo, da smo Slovenci 1/3 rusofili in 2/3 balkano-zapadnjaki.

Nikamor se ne mudi in lahko počakamo dokaze, do takrat pa pošljemo v Moskvo depešo, da naj nam pojasnijo vlogo Rusije v tej zgodbi. Četudi ne bo vsebinsko močnega odgovora, gesta nekaj šteje.

Strani: 1