Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.554
[pobalin]

Pa kaj vsi vlačite sem noter šovinizem, bogvasnima rad?! A ne znate razmjišljati mimo klišejev modnega #metoojevstva in radikalnega feminizma? Ja če bi razuzdanci takole planili po Urošu Slaku, bi bilo pa kaj manj problematično?
Ah, spet se delas da nic ne razumes. Nasi potrjevalci moskosti ti sporocajo, da je opito druzenje s sprasevalci o morebitnem kavsanju cisto minorna neprijetnost, ne pa kaksen prestopek. Da so se fantje na punco ob tem ljubece in nekoliko nerodno naslonili, je seveda neprimerno, ampak nic hujsega :-)

NO, druzenje v kakrsnem koli stanju z mosko osebo, ki SLAKA SPRASUJE CE BI KAVSAL Z NJIM je pa seveda razvrat, baricevicevska degeneriranost, znak bolnega inbreedinga na vrhu javnega sektorja, razlog za povojne morije in trenutne svinjarije. Ti isti forumasi bi tako gnusobo takoj pribili na kriz :-)

Ti tukaj pobalinis o "korporativnih standardih", namesto da bi dojel kulturno in politicno pomembnost svobode pijanega izrazanja v pravi, heteroseksualni smeri seveda.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2705448

Strani: 1

Tonja1 sporočil: 337
Prav grozno je brati vse te vaše poskuse opravičiti dejstvo, da so se osebki obnašali povsem nekulturno in nevredno človeka. Ne glede na spolno usmerjenost in vse ostale možne variante.

Ne verjamem, da bi v realnosti kdorkoli od vas želel priti v njihovo bližino ob takšnem obnašanju. Za to ni opravičila in zavedajte se, da, če se obnašate podobno, tudi če se vam kakšna oseba smeji ali je popolnoma mirna, ji vaša prisotnost ni všeč. Še več, zelo neprijetno se počuti in se želi v trenutku teleportirati na drug konec sveta.
In za tako razmišljanje ni treba biti puritanec, samo primerno vzgojen. Če pa so vam vzor socialistične samoupravne osmomarčevske zabave, ne vem...

Pri vsem pa mi je zanimivo, kako se lahko nekdo iz SDS druži z nekom, ki se piše Murgelj?
Mogoče pa gre za zaroto
LOL

Strani: 1