Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.550
[pobalin]
priložite CV, motivacijsko pismo in fotografijo". Fotografijo zato, da bodo lahko dali prednost grdim babam in zavaljenim dedcem, mlade in lepi pa pridejo v poštev samo kot rezerva.

Da v tem kontekstu ne omenjam nekih (na srečo v Moji Deželi redkih) tujskih čudaštev, da je v oglasu za delovno mesto navedena še osnovna/pričakovana plača. Grozne tujske razvade. :-)
Ja, lepo opazas te storije s fotografijami - ker tak je svet, da desci z dnarjem radi zapravljamo za lepe punce, zenske z denarjem pa za lepe stvari.

Se mi pa sicer zdi, da vase pobalinstvo sploh ne crti tako mocno pijanskega ekscesa, ampak zgolj zmerno - goveda je treba malo po prstih in to je to.

Vase pobalinstvo je tukaj na povsem drugi misiji... iz cistega pobalinstva in upokojenskega dolgcasa bezate iz cisto obicajnih forumasev njihove psiholoske manjke, njihove erektilne frustracije, ki se izrazajo skozi jezo nad zenskim spolom, ki mu ne morejo zadostovati, kaj sele psiholosko vladati... in to jezo in svetobolje vi pobalinite ven iz njihovih zatrtih dus.

To bi bilo skoraj grdo, ce ne bi bilo tako hudomusno...