Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.481
[NemirniTujec]
Bi pa jaz za sirse obcinstvo zabelil eno malo bolj ocem skrito (ceprav vsem na ocem) glede enakopravnosti spolov in pravice zensk do tega, da se jih ne sprasuje ali bi kavsale... torej na dan danasnji v letu gospodovem 2018, v enakopravni in po spolu nediskriminatorni druzbi ki se ji rece Kanal A ali pro plus ali kako... ali bi doticna pupa dobila to sluzbo, ce ne bi bila predvsem hudo jebozovna?
Ne, ne bi je dobila. V njihovem naboru lahko najdemo mnozico glupac ki jim je treba pokazati, kako se mikrofon drzi... ampak grde in zgarane med njimi ni niti ene. Grde "babe" so za v racunovodstvo, ce znajo racunat, ce pa ne znajo racunat pa lahko pometajo in tla brisejo...
Globok poklon vašemu tujskemu opažanju. Pobalini iz Međujebine cenimo to pronicljivost.

Tudi zato, ker nisem mogel zaslediti, da bi cenjeni segment naše družbe, deželni zbor über-ober ozaveščenih in izobraženih (praviloma levih in bolj humanistično podkovanih) oseb kdaj opozoril na nenavadno prakso pri oglašanju delovnih mest. V stilu: "iščemo poslovnega asistenta/-ko (m/ž), vsi spoli dobrodošli, vsi enaki in enakopravni, priložite CV, motivacijsko pismo in fotografijo". Fotografijo zato, da bodo lahko dali prednost grdim babam in zavaljenim dedcem, mlade in lepi pa pridejo v poštev samo kot rezerva.

Da v tem kontekstu ne omenjam nekih (na srečo v Moji Deželi redkih) tujskih čudaštev, da je v oglasu za delovno mesto navedena še osnovna/pričakovana plača. Grozne tujske razvade. :-)