Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

abohte sporočil: 2.503
Zadnja sprememba: abohte 01.04.2018 23:02
[pobalin]
> [abohte]
> Je vse res, kar je zapisano v medijih? Tako kategorično res, da je vredno zapisa s caps lock in tremi klicaji?

Ne zanašam se samo na medije, ampak predvsem na posnetek. In na posnetku je odvratna vulgarna pijana svojat. Naprej se ne bom ponavljal.
Sedaj se ne ponavljaš, sedaj trdiš nekaj drugega. Na vprašanje: "Pa je ta oseba sploh storila kaj neprimernega, razen da je bila v družbi ljudi, ki so se potem neprimerno obnašali do novinarke?" si odgovoril z: "JE!!!" in v nadaljevanju navajal vire, iz katerih izhaja, da je Veber izrekel te besede. Jaz sem kontriral tvoji 1. izjavi. 2., modificirani, pa ne bom, saj se z njo strinjam.
Tako kot je bilo pred leti na posnetku lepo videti, kako prihuljeno in zahrbtno je Zoran Predin po tekmi udaril tistega sodnika. In so se našli tisti, ki so zagovarjali njegov žar in predanost pa to.
Prvič, nikogar ne zagovarjam. Drugič, kakšno povezavo ima Predin z dogodki v Planici?
> Še druga plat: "Dne 23. 3. 2018 smo po službenem času sproščeni odšli na ogled poletov v Planici z namenom druženja. Ob doseženih fantastičnih rezultatih Slovenije in ob neverjetno dolgih poletih smo se prešerne volje odpravili proti domu, kjer smo na poti naleteli na snemalno ekipo Kanala A..."
> Ne pravim, da druga plat drži,

Saj ne moreš, ker ne veš, ker nisi niti toliko, da bi navedel vir citata, in ker si preskočil nadaljevanje vira, ki je komentar dogodka na 24ur in gre nato takole:
Pa kaj ni dovolj jasno, da sem navedel, da gre za besedilo iz druge plati? Kaj iz samega besedila ni dovolj jasno, da je vir eden izmed udeleženih, tisti ki je novinarki napovedoval odsotnost koitusa? In nič nisem preskočil, ker nadaljevanja ni več druga plat, ampak prva plat.
> Vsakemu, ki je posnetek videl je jasno, da so na posnetku štirje! Pijani moški. Nihče nikogar ne odvrača. Vsi štirje se neskončno zabavajo in so sami sebi neizmerno smešni. Tudi Tadej Veber. In ’opravičilo’ Antona Murglja je opravičilo Tadeju Vebru in ne Tjaši Petrič. ’Opravičilo’ je namenjeno ohranitvi dostojanstva in službe (državne, odgovorne) Tadeja Murgla.
> www.24ur.com/novice/...rodno.html
Zgoraj zapisano je pač komentar in tolmačenje medijske hiše. Iz posnetka res ni razvidno, da bi Veber zadrževal svoje pivske kamerade, vendar tudi ne vem, ali posnetek kaže celo zgodbo. Lahko jo (celo verjetno jo, ker je nenavadno, da bi jih najprej poskušal ustaviti, potem pa bi se jim pridružil), lahko je ne. Nedvoumno pa obstaja bistvena razlika med trditvijo, da je Veber izrekel sporne besede in med trditvijo da nihče nikogar ne odvrača, kajne? In medijski hiši bi moralo biti nerodno, da na pranger pribija osebo, ki besed ni izrekla. Medijski hiši bi moralo biti nerodno, da v imenu novinarke piše, ali je opravičilo ustrezno ali ne. Če opravičilo ni ustrezno, kakšno dejanje pa bi popravilo "škodo" Tjaši Petrič? Odstop? Če bi ji Veber kupil avto? Kakšna sankcija bi bila zadostna? Se bi T. Petrič bolje počutila, če bi Veber odstopil? Ali je point predvsem v boljšem počutju urednice, ki je napisala ta komentar?
Če bi se še malo bolj potrudil, bi malo pogledal med zobe trditvam skesanca "po službenem času", "ogled poletov v Planici z namenom druženja" in "doseženih fantastičnih rezultatih Slovenije" (slednji so stvar osebne interpretacije).

Program posamične tekme v Planici v petek, 23. 3. 2018:
14:00 Poskusna serija
15:00 Prva serija
Finalna serija
17:00 Podelitev nagrad
17.00 Zabavni program na odru Val 202 - Gadi
18.30 Zaključek programa v Planici
dnevni generalni sponzor Pivovarna Laško!
www.planica.si/sl/program

Zdaj mi pa povej, kdaj se je v petek končal direktorski službeni čas teh gospodov? Reciva, da so iz Ljubljane odrinili v petek ob dveh, se čez kakšno uro pripeljali v Planico, kljub 12600 obiskovalcem brez problemov parkirali in hitro, do cca 15:15 prišli pod letalnico. Kje pa so bili? Se jih najde na fotografijah pobarvanih navdušenih navijačev z zastavami,
www.planica.si/sl/fo...icna-tekma
ali so morda iz skupine pomembnežev, ki so imeli VIP vstopnice, mogoče prostor za VIP šankom, kjer so mogoče točili VIP sponzorski alkohol?

Če so bili tako urni, so lahko videli velik del druge in pa finalno serijo. In če je TV posnetek nastal po koncu vsega programa okrog 18:30, pomeni, da jim je uspelo, da dobre tri ure silno uživajo v "fantastičnih dosežkih naših" in se "sproščeno družijo", medtem pa se nalijejo kot mambe. Vsi. Tako se v mojem svetu obnašajo adolescenti in ne odrasli moški. In še enkrat: kdo je vozil?
Prvič, izjavo je očitno podal Murgelj. Pojma nimam, ali je govoril v imenu vseh, ko je rekel, da so v Planico prišli po službenem času. Drugič, pojma nimam, koliko časa je tisti petek trajal njihov službeni čas. Tretjič, pojma nimam, kje so tisti dan opravljali službene naloge. Morda so bili celo na sestanku v Kranjski Gori ali na Jesenicah. Četrtič, pojma nimam, ali so pili kje prej, pa jih je na prizorišče pripeljal taksi. Bistveno je, da na vsa 4 vprašanja ne vem odgovora. Kot tudi ne, kje so spali. Bistveno se mi zdi tudi simptomatično ravnanje, da očitno obstaja trigger (#Me Too), ko homo journalismus pozabi na osnovne standarde svojega poklica in napiše mnenje, preden preveri te informacije.

Če so pili pa VIP žganico v VIP šanku pod VIP šotorom, je pa stvar organizatorja. Ne vidim, zakaj bi to imelo kakršenkoli pomen za sodbo o tej zadevi.
> ampak ali naj zaradi #Me Too pozabimo na to, da ima vsak pravico do obrambe? Pa kateremu mediju se je takšen izpad pravzaprav zgodil?

Izpad se ni zgodil mediju. Izpad se je zgodil človeškemu bitju, ki ima tako kot ti in jaz svoje pravice in osebno dostojanstvo. Novinar/-ka katerekoli TV ali kelner/-ca katerekoli stojnice itn. ni tam za to, da bo potrpežljiva tarča pijanih zmenetov. In vse to nima nobene preklete zveze z #metoo, isti problem bi bil, če bi tam nadlegovali Igorja E. Berganta ali Jožeta Možino ali Jeremyja Clarksona (no, ta bi jih mogoče dvakrat okrog ušes).
Res je. Izpad je doživela novinarka. Medij pa je ta izpad ugrabil. In še enkrat bom opozoril, pa vem, da bom zaradi tega opozorila prejel nezadostno iz taktnosti, da imajo pravica do takšnega dostojanstva tudi ljudje, o katerih mediji poročajo. Rumeni mediji tega dostojanstva velikokrat ne priznavajo. To seveda ni problem Tjaše Petrič, je pa problem oddaje, kakršna je Svet na kanalu A.
> Morda tistemu, ki je zavestno (in v treznem stanju) kršil medijsko zakonodajo v primeru mariborskega ravnatelja? Da, tistega mariborskega ravnatelja, ki se je posledično odločil za samomor.

No, tisto je bil res škandal brez primere in samo orto bananarstvu te psevdo republike se je zahvaliti, če ni po krivcih padlo en kup kazni in tožb in terjanja mastnih odškodnin. Ampak ti se greš zdaj whataboutarstvo. Mar mora ta novinarka mirno prenesti izpad zagovednežev, ker je v njeni firmi nekdo drug bil zagoveden (več njih)? Grem jaz lahko po praznikih veselo oblajat kakšno Vebrovo ali Murgljevo sodelavko, ker sta bila ona takšna zagovedneža?
Ne grem se whataboutarstva, saj je bil moj gornji komentar namenjen burni in svetohlinski reakciji medija, ne pa tistemu, kar se je zgodilo Tjaši Petrič. Ona je, po mojem prepričanju, zadevo izpeljala nadvse profesionalno. Kakšna je bila njena reakcija (in reakcija Nuše Lesar v studiu) si oglej v posnetku in primerjaj to z zapisanim komentarjem urednice. Novinarka seveda ni dolžna prenašati 10 sekundnega izpada. Po mojem mnenju je primitivce profesionalno odvrnila. Kritika svetohlinskega vedenja leti na medij. Pa na vse, ki kričijo zraven. Verjetno to ni najbolj nerodna situacija, ki se je novinarki zgodila. Ljudje hodijo na preglede k proktologu, ginekologu, so zavrnjeni v dvorjenju, grejo po viagro v lekarno medtem ko ob njih stoji idiot, ki ne ve zakaj je zarisana na tleh črta, ampak prav 10 sekundni izpad pijancev bo povzročil takšne travme, da se s tem en teden ukvarja vesoljna Slovenija? Resno? Povprečen kelner v nočnem lokalu ali pa taksist doživi več izpadov vsako izmeno. Zato gre po mojem še kako za "Me Too histerijo. Pa to ne pomeni, da je OK, da se takšna nadlegovanja dogajajo. Še bolj problematična pa je histerična reakcija, ko velja for a hammer everything is a nail in ki odraža znani rek: People Who Can't Control Themselves Control The People Around Them. Temu in zgolj temu je namenjena histerija, še posebej tista, ki se je nadeljevala po sankcioniranju udeleženega in ki v komentar vpleta natakarice ipd.

> Dobra vprašanja. Resnično. Upam, da se bo našlo dovolj potrpljenja, da se bo počakalo na odgovore (glede službenega časa je odgovor, ne vem, ali resnični, že v gornjem citatu).
Če gre samo za videni izpad, ostajam pri mnenju, da je zadeva z Vebrom zaključena optimalno. Ne morem pa razumeti forme mentis drugih ljudi, zaradi kakršne si midva tu dopisujeva. Zame je grozljiva ta relativizacija izpada, to prepoznavanje nekakšne naravne veselosti, ker taki smo, kadar smo sproščeni. Nismo! Ker ne smemo biti. Ne na račun drugega. Vsak naj kozla v svoj pijanski sekret.
Tudi jaz mislim, da je zadeva zaključena optimalno.
> Ob tem pa dodam, da se mi obrača želodec ob opazovanju, v kaj so se sprevrgle #Me Too kampanje. Tudi, če je Veber res izrekel te besede, je bil zanje, grem staviti, kaznovan nesorazmerno glede na "škodo", ki jo je povzročil. Če je kazen nesorazmerna, se pa neizogibno vprašam, kdo je večji zločinec: obsojenec ali tožnik/sodnik.

Še enkrat: to nima zveze z #metoo, to ima zvezo izključno z osebnim dostojanstvom, obvladanostjo, odraslostjo, odgovornim vedenjem, vzgojenostjo. Edina nesorazmernost pri tej kazni je v tem, da niso skupaj z DRI privlekli na plan še delodajalcev sostorilcev. Ker stavim, da ima tudi vsaka privatna firma, če je resna in ne kakšna vaška grajzlarija ali tajkunski plen, svoje kodekse in pravilnike, po katerih se sodi enako ali podobno kot v DRI. V tistih, ki jih jaz poznam, taka zadeva ne bi šla gladko mimo, vsaj ne, če bi bila medijsko odmevna. Zato je Pop TV licemersko dvoličen, če je napadel in izpostavil samo Vebra oz. DRI.
Nesorazmerno je, ker gre za javno osebo. Kot si sam ugotovil, če bi šlo npr. za tvojo hči, grem staviti, da ne bi posvetil celega tedna z sestavljanjem in udejanjem načrta, kako storilcem zagreniti življenje. V (zanj) najslabšem primeru bi mu dal eno po kepi in move on. Nesorazmerno je tudi, ker so se, kot praviš spravili zgolj na Vebra. Ti si boljši doxer, kot jaz: si.linkedin.com/in/a...-27b001150 :). Verjetno gre za tega možakarja.
Naj zasukam: mar bi se na Pop TV/kanal A/Pro Plus lahko delali gluhge in slepe in neme, če bi bil v tej klapi eden izmed njihovih direktorjev - ker so privatna firma? I think not!
Na vsaki sindikalni zabavi sem videl več podobnih in hujših izpadov, kot je bil tale. Pa kljub neobvezni udeležbi nisem opazil, da bi bila, zaradi tega udeležba kaj manjša ali da bi se spolna struktura udeležencev bistveno spremenila.
Za konec pa še ta krasno piker del komentarja 24ur, ki kaže, da se človeka ne sme soditi po obleki, dolžini las, položaju itn., ampak po njih vedenju in dejanjih:

> Tjaša Petrič je nekaj let nazaj v živo poročala iz Metalcampa v Tolminu. Ja, tistega dogodka, kjer se zbirajo grozni dolgolasci, oblečeni v črnino in poslušajo razbijanje, ki se mu reče metal. In tudi takrat je skupina moških začutila potrebo, da pomaha vsem, ki jih poznajo. In veste kaj, ti ’grozni metalci’ Tjaše niso spraševali o njenih spolnih aktivnostih. Bili so pijani, precej, sicer se verjetno res ne bi prostovoljno odločili za nastopanje na vklopu v živo. A niso rekli niti storili nič takega, da bi se naslednji dan morali opravičiti.
Aseksualnost med milenijci pa res ni nekaj, kar bi še vedno vzbujalo pozornost... To ne pomeni, da se mi zdijo takšna namigovanja primerna, ampak pomeni, da se mi zdi nenavadno za nekoga, ki zaradi pijanosti izgubi kontrolo nad primernim vedenjem in se verjetno obnaša živalsko, kot so jo oz. so se verjetno ti metalci (ne vem, nisem videl posnetka), da ne izraža spolnega nagona. Saj ni problem, da so pijani in se obnašajo nedostojanstveno, če se pri tem le vedejo kot kastrati? Je bilo to sporočilo urednice?

www.mamamia.com.au/f...nst-metoo/

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2705412

Strani: 1

pobalin sporočil: 12.395
[abohte]
Na vprašanje: "Pa je ta oseba sploh storila kaj neprimernega, razen da je bila v družbi ljudi, ki so se potem neprimerno obnašali do novinarke?" si odgovoril z: "JE!!!"
Ker se mi je zdela trditev "da je bil samo v družbi" prehudo relativiziranje. Bil je eden od njih in prav nič pasiven ali odvračalen pri vsem početju, kot je pisal tisti opravičevalec.
Prvič, nikogar ne zagovarjam. Drugič, kakšno povezavo ima Predin z dogodki v Planici?
Ima v toliko, ker je šlo za podobno sprevrženo dejanje, za katerega se je našlo lepo število tistih, ki so ga polni simpatij in športne solidarnosti branili tako, da so poskušali zadevo relativizirati. Ampak na srečo je bil TV posnetek tako jasen kot je tokrat. In posnetek dejanja je v obeh primerih najbolj merodajen.
Pa kaj ni dovolj jasno, da sem navedel, da gre za besedilo iz druge plati? Kaj iz samega besedila ni dovolj jasno, da je vir eden izmed udeleženih, tisti ki je novinarki napovedoval odsotnost koitusa? In nič nisem preskočil, ker nadaljevanja ni več druga plat, ampak prva plat.
Zamerim ti, ker nisi navedel vira citata, kar na internetu ni težko. Pa še to, da ta plat ni druga plat ampak tretja plat. Druga plat bi bila izjava povsod izpostavljenega Vebra, navedena pa je izjava javno neizpostavljenega Murglja.
Nedvoumno pa obstaja bistvena razlika med trditvijo, da je Veber izrekel sporne besede in med trditvijo da nihče nikogar ne odvrača, kajne?
Strinjam se.
In medijski hiši bi moralo biti nerodno, da na pranger pribija osebo, ki besed ni izrekla.
Strinjam se. Zaradi tega ni Veber nič manj kriv.
Medijski hiši bi moralo biti nerodno, da v imenu novinarke piše, ali je opravičilo ustrezno ali ne.
Čakaj malo! Medijska hiša nič ne piše. Gre za komentar, ki ga je podpisala oseba z imeno in priimkom. Izjave medijska hiše so podpisane kot "mnenje uredništva", "izjava Pro Plus za javnost" ipd.
Če opravičilo ni ustrezno, kakšno dejanje pa bi popravilo "škodo" Tjaši Petrič? Odstop? Če bi ji Veber kupil avto? Kakšna sankcija bi bila zadostna? Se bi T. Petrič bolje počutila, če bi Veber odstopil? Ali je point predvsem v boljšem počutju urednice, ki je napisala ta komentar?
Za zavijaj. Point je v tem, da tudi jaz opravičilo Murglja razumem bolj kot (zelo prozoren in švohoten) alibi Vebru. Kdor se res zaveda teže svojega dejanja in ga res obžaluje in ve, da je odgovoren zase, napiše opravičilo v svojem imenu in zase. Ali pa bi morali vsi napisati skupno opravičilo.
Prvič, izjavo je očitno podal Murgelj. Pojma nimam, ali je govoril v imenu vseh, ko je rekel, da so v Planico prišli po službenem času.
Citiram:
Dne 23. 3. 2018 smo po službenem času sproščeni odšli na ogled poletov v Planici z namenom druženja.
Bistveno se mi zdi tudi simptomatično ravnanje, da očitno obstaja trigger (#Me Too), ko homo journalismus pozabi na osnovne standarde svojega poklica in napiše mnenje, preden preveri te informacije.
Jaz nimam nobenega #metoo triggerja, ker sem prestar za take neumnosti, a bi te razuzdance najraje oklofutal. Za tisti komentar ni bilo treba preverjati vsakega koraka. Ženska je imela posnetek, opravičilo/izgovor, primerjavo s podobno sceno s pijanimi hevimetalci in malo občutka za spodobnost. Kje je (bila) spodobnost njene hiše in tam zaposlenih v kakšnih drugih še veliko hujših primerih, je bila tvoja zelo umestna pripomba.

Ponavljam, da je hudo licemerje Pop TV, ki bi ga bilo treba pribiti na kol zraven Vebrovega, da so izpostavili njega, ker je v državni firmi in je nanj lahko izvajati medijski pritisk preko političnih vzvodov. Poniglavo je, da molčijo o drugih udeležencih in njihovih delodajalcih, kot bi bil Veber kolovodja. Še huje, upajo si objaviti tole svinjsko anketo:
Bi moral biti človek, ki je zaposlen v državni službi, in je torej plačan iz državnega denarja, vedno za zgled?
da
ne
ne vem, me ne zanima
MOŠKI / ŽENSKA
VIDEO: Sramotno obnašanje državnega uradnika. Opit in vulgaren nadlegoval novinarko

Kje so neodvisni mediji, da bi šli v ameriško filialo na Kranjčevo pobrat izjave urednic in direktorjev, če je po njihovem mnenju tako obnašanje direktorja zasebne firme v redu?! In kakšpne kodekse in pravilnike imajo v njihovi hiši za to področje.
> Če so pili pa VIP žganico v VIP šanku pod VIP šotorom, je pa stvar organizatorja. Ne vidim, zakaj bi to imelo kakršenkoli pomen za sodbo o tej zadevi.
Paše v kontekst, ker lahko tisto navdušenost nad fantastičnimi dosežki naših orlov postavi v perspektivo. Ljubitelji so stali zunaj in gledali skoke, kdor se je pa opijal za VIP ali pa plebs šanki, je bil pa tam zgolj zaradi popivanja. Ker pač mora biti tam, "kjer se dogaja".
Res je. Izpad je doživela novinarka. Medij pa je ta izpad ugrabil. In še enkrat bom opozoril, pa vem, da bom zaradi tega opozorila prejel nezadostno iz taktnosti, da imajo pravica do takšnega dostojanstva tudi ljudje, o katerih mediji poročajo. Rumeni mediji tega dostojanstva velikokrat ne priznavajo. To seveda ni problem Tjaše Petrič, je pa problem oddaje, kakršna je Svet na kanalu A.
Strinjam se, ampak vsako dejanje in vsakega udeleženca ali udeleženko je treba obravnavati ločeno, ne pa posploševati ali whataboutati. Ker točno to je ena od deviacij #metoo.
Ne grem se whataboutarstva, saj je bil moj gornji komentar namenjen burni in svetohlinski reakciji medija, ne pa tistemu, kar se je zgodilo Tjaši Petrič. Ona je, po mojem prepričanju, zadevo izpeljala nadvse profesionalno. Kakšna je bila njena reakcija (in reakcija Nuše Lesar v studiu) si oglej v posnetku in primerjaj to z zapisanim komentarjem urednice. Novinarka seveda ni dolžna prenašati 10 sekundnega izpada. Po mojem mnenju je primitivce profesionalno odvrnila.
Tako. To je normalna reakcija. Živce napneš in počakaš, da gre zadeva čimprej mimo.
Kritika svetohlinskega vedenja leti na medij. Pa na vse, ki kričijo zraven. Verjetno to ni najbolj nerodna situacija, ki se je novinarki zgodila. Ljudje hodijo na preglede k proktologu, ginekologu, so zavrnjeni v dvorjenju, grejo po viagro v lekarno medtem ko ob njih stoji idiot, ki ne ve zakaj je zarisana na tleh črta,
Ojoj, vidim, da je vse zaman! Eden od naju je očitno raseg gor na hrastovem, drugi pa na bukovem parketu.
ampak prav 10 sekundni izpad pijancev bo povzročil takšne travme, da se s tem en teden ukvarja vesoljna Slovenija? Resno? Povprečen kelner v nočnem lokalu ali pa taksist doživi več izpadov vsako izmeno.
Pa ne pred vklopljeno TV kamero. Tukaj so imeli krasen izpad z vsem dokaznim materialom. In prav je, da so ga uporabili. Ker morajo imeti zaposleni občutek, da se bo hiša v takih primerih postavila na njihovo stran. In več ko je odpora in sprenevedanja in relativiziranja, bolj odločni morajo biti. Da se ve, da ni pravica vsakega pezdeta, da rine v ljudi okrog sebe ali se celo znaša nad njimi.
Še bolj problematična pa je histerična reakcija, ko velja for a hammer everything is a nail
Kako moreš napisati kaj takega, ko pa sem te opozoril na umazano podrobnost, da so prihuljeno hamerirali samo državnega uslužbenca, tistega, ki je bil še "bolj aktivno razposajen", pa očitno pustijo pri miru. Nima delodajalca, nima porekla ali samo ni politično občutljiv?
in ki odraža znani rek: People Who Can't Control Themselves Control The People Around Them.
Misliš na te štiri neobvladane razuzdance? Hočeš reči, da so avtoritarni kontrolfrik šefi?
Temu in zgolj temu je namenjena histerija, še posebej tista, ki se je nadeljevala po sankcioniranju udeleženega in ki v komentar vpleta natakarice ipd.
Ker so natakarice čisto numesten dodatek? Ker se njim to ne doghaja? Ker njim pa taka "flirtanja" pašejo?
Ob tem pa dodam, da se mi obrača želodec ob opazovanju, v kaj so se sprevrgle #Me Too kampanje.
Malo vem o njih, ker se mi zagnusila histerija linča, ko so bolj ali manj sijoče zvezdice privlekle na plan 20-30 let stare zgodbe o prascih, ki so bili kot veliki prasci znani vsem, celo politični smetani, pa je bilo dooolgo vse tiho. Zdaj pa javno križanje vsevprek samo na podlagi nekaj spominskih izjav, brez dokazov, brez kakšnih postopkov... nič, samo takoj na javne vislice s tipi. Jebeš civilizacijo, ki ji holivud postavlja etična in moralna merila.
Tudi, če je Veber res izrekel te besede, je bil zanje, grem staviti, kaznovan nesorazmerno glede na "škodo", ki jo je povzročil. Če je kazen nesorazmerna, se pa neizogibno vprašam, kdo je večji zločinec: obsojenec ali tožnik/sodnik.
Glej, sodeč po vesteh je bil kaznovan pogojno, torej ni izgubil ničesar. Delodajalec ga je udaril po njegovi senci. Da je zadeva tako zelo javna, si je kriv sam. Če ne bi glave rinil v prižgano TV kamero ampak v smreko, se to ne bi tako zasukalo. Nesorazmerno je pa to, da je očitno nastradal samo on. Zakaj se ne ve, kje so zaposleni ostali trije in kaj o njihovem obnašanju pravijo delodajalci?
Nesorazmerno je, ker gre za javno osebo. Kot si sam ugotovil, če bi šlo npr. za tvojo hči, grem staviti, da ne bi posvetil celega tedna z sestavljanjem in udejanjem načrta, kako storilcem zagreniti življenje.
Bi, vsem, če bi imel na voljo krasen TV posnetek in deželni avditorij in ves medijski stroj. Prav gotovo pa si ne bi mazal rok z njihovimi kepami. Sem preveč fin in strahopeten za pretepanje.
si.linkedin.com/in/a...-27b001150 :). Verjetno gre za tega možakarja.
Mislim, da sva zdaj na isti valovni dolžini. In tu zgodba šele postane res zanimiva... :-)
Na vsaki sindikalni zabavi sem videl več podobnih in hujših izpadov, kot je bil tale. Pa kljub neobvezni udeležbi nisem opazil, da bi bila, zaradi tega udeležba kaj manjša ali da bi se spolna struktura udeležencev bistveno spremenila.
Ker je vsem to res pasalo ali zato, ker so se zlasti mlade/-i in bogaboječe/-i pač vključili v sistem, ker ni dobro ostati izven njega. Veš kdo je slovel kot en tak pijanski razuzdanec brez primere, ki si je dovolil vse? Silno bolehni politmafijec Ivan Zidar. Za deklinami žvižgajoči bosanski delavci so bili v primerjavi z njim čisti angelčki.
Saj ni problem, da so pijani in se obnašajo nedostojanstveno, če se pri tem le vedejo kot kastrati? Je bilo to sporočilo urednice?
No, jaz se nikdar nisem imel za kastrata, sem srečno poročen in oče, zato mi tole enačenje opitega moškega z psi, ki se gonijo, ne gre v glavo. Ampak, če gre za obojestransko gonjenje, naj bo.
www.mamamia.com.au/f...nst-metoo/
Ha, "a kind of vigilante justice where innocent men are being punished for perfectly acceptable behaviour".

Strani: 1