Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

MarijanMacek sporočil: 2.100
[vrac]
Pa dobro, človek je bil malce "vesel" in ga je res greha vredna reporterka spodbudila h grešnim mislim, ki jih je na njegovo žalost obelodanil pred celo slovensko javnostjo. Pa ni ravno izgledalo, da je punco njegov "kompliment" prizadel, meni se je zdelo ravno nasprotno. In sedaj se hinavska impotentna slovenska javnost, posebej Minister za infrastruturo, močno zgraža nad to nepomembno zadevo. Ko se bo ta pričel zgražati nad zares za folku pomembnini zadevani, mu bom pričel celo malce verjeti, da ga takšna stvar "prizadane", prej pa seveda ne.
Človek s takim načinom "veseljačenja" pač nima kaj iskati v "državnih" firmah. Naj gre "veseljačit" h kakšnemu privatniku podobnih manir, pa bo imel mir!

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2705238

Strani: 1

vrac sporočil: 9.397
Zadnja sprememba: vrac 01.04.2018 09:11
Ne da bi pozdravljal tale incident, bolj sem hotel opozoriti, da javnost nima mere pri "obsojanju" človeka, ki se je prekršil proti pravilom "obnašanja". Ne nazadnje je pred časom pri seksu ravnatelja v šoli javno zgražanje povzročilo samomor tega siromaka in učenca, ki je postavil ta film na net. Pa samomor sina šefa policije je bil psledica norega odziva rumenih časopisov in še bi se našlo, ko hinavska javnost, ki se naslaja nad drugimi, sami so še pa hujši od teh, ki so prišli v njihove kremplje. Za to gre.

Strani: 1