Zasebnost
10 min
Z odvečno toploto tudi do 90 % nižjih stroškov ogrevanja (Oglas)
43 min
Na Financah zaposlimo vodjo administracije
44 min
»Veselimo se testiranja različnih stranskih surovin in odkrivanja njihove vloge v prehrani«
2 uri
EU bo že drugič znižala carine za tesle in geelyje iz Kitajske 2
2 uri
Velika sprememba v trgovini na drobno: Spar prehitel Mercator, ki je spet le slovenski trgovec 1
2 uri
A1 nad AKOS: Telekom Slovenije je zelo ohlapno reguliran
2 uri
ZZZS vrgel rokavico politiki: šest točk za boljše zdravstvo 2
3 ure
Gemini: Maersk in Hapag Lloyd si bosta delila omrežje 300 ladij na glavnih trgovinskih poteh
4 ure
Renault, ki bo v Sloveniji premagal clia
4 ure
Morgan Stanley za Bloomberg: evro dolar do konca leta spet na pariteti 2
4 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
4 ure
Toyota je dobila zeleno luč za novo generacijo baterij
5 ur
FT: zaradi davčne amnestije Argentinci v banke prinašajo stotine milijonov dolarjev 4
5 ur
Nemčija neprodušno zapira vse svoje meje, medtem ko Draghi piše o konkurenčnosti 11
6 ur
Politico: Ursula von der Leyen jutri še ne bo razkrila nove komisije 1
6 ur
Konferenca Pametna mesta in mobilnost: Tuji in domači govorci, ki bodo predstavili globalne in lokalne trajnostne prakse (PRO)
6 ur
Google izgubil na Sodišču EU: kazen v višini 2,4 milijarde evrov ostaja
6 ur
Apple izgubil na sodišču EU zaradi 13 milijard evrov nedovoljenih davčnih olajšav
6 ur
Kako na 328 straneh povedati veliko ničesar 4
7 ur
Kako se naš največji sirar pripravlja na nove trge in višje odkupne cene

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 32.173
Zadnja sprememba: najobj 19.03.2018 15:33
[bigl]
Pa so našli, kar so očitali rusom, pri sebi:-). Me zanima kako bodo sedaj to "zapakirali" za javnost. Lep dan.

P.S. Podatki so surovina, ki jo ponudniki ponujajo - prodajajo različnim kupcem za različne namene. V glavnem za marketing, ta pa je lahko tudi politične narave.
... čuj, mene pa zanima, koga je Putin pravzaprav zmanipuliral, če so jih toti majstri zmanipulirali 50 milijonov, Trumpa pa je volilo 62 milijonov ljudi ... khmm, ker če jaz zdaj to prav razumem, Trump s svojo kampanjo na svoje volilce sploh ni imel nobenega vpliva ...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2703273

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[najobj]
> [bigl]
> Pa so našli, kar so očitali rusom, pri sebi:-). Me zanima kako bodo sedaj to "zapakirali" za javnost. Lep dan.
>
> P.S. Podatki so surovina, ki jo ponudniki ponujajo - prodajajo različnim kupcem za različne namene. V glavnem za marketing, ta pa je lahko tudi politične narave.

... čuj, mene pa zanima, koga je Putin pravzaprav zmanipuliral, če so jih toti majstri zmanipulirali 50 milijonov, Trumpa pa je volilo 62 milijonov ljudi ... khmm, ker če jaz zdaj to prav razumem, Trump s svojo kampanjo na svoje volilce sploh ni imel nobenega vpliva ...
Slo je za analitiko, ne za vplivanje, clanek kvasi neumnosti. Poglej, pri anketah javnega mnenja se dela z vzorci nekaj 100 do nekaj 1000 ljudi. Tile mojstri so jih pa imeli 50 miljonov, jasno da so lahko dobili zelo dobro oceno, kaj se med ljudmi prime in kaj ne. In to je bistvo, ne vplivanje.

Strani: 1