8 ur
Najbolj brani članki danes
9 ur
Vlada za direktorico statističnega urada imenovala Apolonijo Oblak Flander
10 ur
Tesla zaradi varnostnih razlogov odpoklicala model poltovornjaka
11 ur
Hrvaško ustavno sodišče: Milanović ne more biti več ne mandatar ne premier. Trije sodniki menijo, da je taka "grožnja" protiustavna 5
11 ur
Bruselj: platforme Pornhub, Stripchat in Xvideos bodo morale izpolnjevati najstrožje obveznosti EU 4
11 ur
V Petrolu bodo predlagali 1,8 evra dividende bruto, več kot lani 1
11 ur
Petrolovi delničarji o dividendi 23. maja
12 ur
Ko se upokoji vodja gradnje
13 ur
Podjetja imajo le še do ponedeljka čas za predložitev dokazil o škodi v lanskih poplavah
13 ur
DZU vidijo priložnost v krepitvi digitalnih prodajnih kanalov
14 ur
Kako ravnati ob kibernetskih incidentih? Razlagamo v šestih korakih
14 ur
Kaj se lahko naučimo od lanskih poplav? (PRO)
14 ur
Odlagališče odpadkov za NEK že zdaj presega 227 milijonov evrov 2
15 ur
V Indiji so stekle maratonske volitve - zmago si obeta premier in šef nacionalistične stranke Modi
15 ur
Sandoz začenja gradnjo razvojnega centra v Ljubljani, Novartis v bližini dokončuje novo tovarno
16 ur
Koliko so lani zaslužili menedžerji borznih družb in koliko jim je pobrala država 10
16 ur
Renault in CMA CMG z dodatnimi milijoni za projekt lahkega električnega dostavnika
16 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
16 ur
Z brniškega letališča lani za skoraj tretjino več potnikov kot leto prej
17 ur
Globalno bo letos prodaja gradbene opreme malenkost upadla

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-207617 sporočil: 6.899
[FIN-209516]
Je nadpovprečna, ni pa najboljša na svetu.
To najbrz res ne, sem se malo pohecal... ampak njena salcka vroce cokolade za nekoc 2,2 eur je bila bozanska, posebej v primerjavi s teoreticnimi vrocimi cokoladami za skoraj isto ceno v raznih kao fency kavarnicah.

Njena miniatura pod nlb je ena od mojih nostalgij, tja sva z dobrim prijateljem ki ne pije kave (cudak) hodila 10 let nazaj, gospa je delala osebno in se njena gajstna hcerka pa ene dve kelnerci. In je bila strasen terorist, pupe so bile spedenane v nulo in ce je kje bila mrvica umazanije ali nepravilna postrezba je prec zaropotala. In sva gledala kako so uniformirane pupe marljive in kako vse tece kot namazan stroj in je blo res cudovito.

Sem bil na obisku v Lj pred kratkim tam, in me je prileten kelner pozdravil "dobar dan direktor, kva prnesem?", kot da sva stara rođaka... no, tut to je slo v kurac. Oziroma slo je v smeri povprasevanja strank... o cemer pogosto pisem.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2702802

Strani: 1

bc123a sporočil: 48.253
[NemirniTujec]
> [FIN-209516]
> Je nadpovprečna, ni pa najboljša na svetu.

To najbrz res ne, sem se malo pohecal... ampak njena salcka vroce cokolade za nekoc 2,2 eur je bila bozanska, posebej v primerjavi s teoreticnimi vrocimi cokoladami za skoraj isto ceno v raznih kao fency kavarnicah.
A ti nic ne kuhas? Vroca cokolada je a) cokoladni prah+kakav+sladkor + b) skrobov prah + c) vroca voda ali mleko.

Okus je odvisen samo in izkljucno od razmerja teh sestavin. Nekateri cheapskates ti dajo v glavnem skrob in vodo, ker so jih tako ucili. Saj ves, to je ono ko ima lokal nekdo, ki je samo dobil idejo "ej stari to bo pa ful slo", strezejo studenti za 3 EUR na uro, in prodaja se sminkerija.

Vzames srednje dobro cokolado, jo stopis ali naribas (odvisno koliko je trda), dodas skrob, sladkor in mleko ali smetano, pazis da je cokoladni del 50% ali vec, skuhas, in imas cokolado ki je res "vroca cokolada", ne pa "vroci razredcen cokoladni puding".

Strani: 1