Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-209516 sporočil: 514
[NemirniTujec]
Mimogrede, a cokoladarca Dobnik je tut blokchain, al je v redu? Ker meni je njena navadna vroca cokolada najboljsa na svetu, ampak to utegne biti ker imam kmetavzarski okus...

V Ljubljani je v podhodu pod NLB nasproti parlamenta. Pa v Zalcu ima en mali shop.
Je nadpovprečna, ni pa najboljša na svetu.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2702797

Strani: 1

NemirniTujec sporočil: 5.659
[FIN-209516]
Je nadpovprečna, ni pa najboljša na svetu.
To najbrz res ne, sem se malo pohecal... ampak njena salcka vroce cokolade za nekoc 2,2 eur je bila bozanska, posebej v primerjavi s teoreticnimi vrocimi cokoladami za skoraj isto ceno v raznih kao fency kavarnicah.

Njena miniatura pod nlb je ena od mojih nostalgij, tja sva z dobrim prijateljem ki ne pije kave (cudak) hodila 10 let nazaj, gospa je delala osebno in se njena gajstna hcerka pa ene dve kelnerci. In je bila strasen terorist, pupe so bile spedenane v nulo in ce je kje bila mrvica umazanije ali nepravilna postrezba je prec zaropotala. In sva gledala kako so uniformirane pupe marljive in kako vse tece kot namazan stroj in je blo res cudovito.

Sem bil na obisku v Lj pred kratkim tam, in me je prileten kelner pozdravil "dobar dan direktor, kva prnesem?", kot da sva stara rođaka... no, tut to je slo v kurac. Oziroma slo je v smeri povprasevanja strank... o cemer pogosto pisem.

Strani: 1