Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

NemirniTujec sporočil: 5.665
Zadnja sprememba: NemirniTujec 16.03.2018 09:07
Hebala vas milka in za kateri trg je narejena. Ce hoces igrat konzumersko finoco, je tukaj Lindt. Ce si ekstra in sploh fin, so privat cokoladnice, celo v sloveniji jih je kar nekaj.

Ce pa si razvijanja okusov nesposobna ovca, ki je mahnjena na tisto mlecno cokolado, ki je najbolj prisotna v reklamah na poopTv in najbolj razsirjena na policah Meckatorja, potem pa ne rintaj iz Blatnega dola, ker te cakajo veliko hujse grozote kot finska cokolada: nic vec cockte, nikjer cedevite, cokolesnik je cisto drugacen, vegeta v prahu ne obstaja, kekec pastete niti amazon ne posilja, in se preden se bodo tvoje srpokladivarske brboncice prilagodile svobodi nestetih okusov, bos sestradan poginil pred vrati slovenskega ali kjer to ni na voljo, srbskega veleposlanistva, ljudje pa bodo zbegano gledali ko bos v zadnjih vzdihljajih sibko zaklical: Poooliiii... Muuuuuu!!!

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2702765

Strani: 1

bc123a sporočil: 46.982
[NemirniTujec]
Hebala vas milka in za kateri trg je narejena. Ce hoces igrat konzumersko finoco, je tukaj Lindt. Ce si ekstra in sploh fin, so privat cokoladnice, celo v sloveniji jih je kar nekaj.
1) Lindt je kul. Razen zajcev, ki so (zaradi strukturnih razlogov?) narejeni iz zelo trde in posledicno precej manj okusne cokolade.
2) Slovenske cokoladnice so blockchain-like hype. Se nobena cokolada od tam mi ni bila vsec, vzamejo navadno el cheapo cokolade, potem pa se trudijo z dodajanjem cimbolj odpuljenih sestavin. Does not work.
3) Jaz imam rad cokolade okusa Noisette in hoferjeva Noisette mi je cisto ok. Ne rabim milke in jo ne kupujem.
4) Jaz na Spotify lepo poslusam slovensko in balkansko muziko
5) Ameriski amazon prodaja vegeto:

www.amazon.com/s/ref...rds=vegeta

Trenutno je celo priporocena kot "Amazon choice".

(vegete pri kuhanju vecine stvari ne uporabljam, razen tam kjer sem ugotovil da natrijev glutaminat res pomaga pri okusu).

Strani: 1