Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

tone45 sporočil: 395
Očitno je CERAR videl, da so okrog njega sami pokvarjenci in sam kot odvetnik oziroma nek pravni strokovnjak takšno raboto tudi podpira. Zato se ne čudim, če je odstopil. SAMO TISTI LEBEN PA MU JE POTREBNO DATI BRCO V RIT, SAJ je javno zavajal in povzročil sramoto brez primera.

Kdor vsaj malo pogleda obe strani in vsaj malo poskusi biti pošten in objektiven je ta odločitev edino pravilna. Namreč vlada skupaj z MES-om je zavajala javnost in celo same domačine tako, da jim je obljubljala po končani izgradnji novega tira odstranitev te starega tira in postavitev kolesarske steze.

Sodišče je moralo zavarovati tudi človekove pravice teh domačinov in proračuna ter enostavn ozavrniti referendum, saj je šlo za več prevar in goljufij iz strani vlade in SLOVENSKIH ŽELEZNIC. To, da dobi plačo in sočasno še zahteva plačilo za svojo agitacijo je milo rečeno preverzno do kraja.

Sam absolutno zavračam takšen način reševanja razvoja, da goljufaš in zavaša ljudi samo zato, da sebi zagotoviš dolgoročno goljufanje in praznjenje proračuna.

Tukaj dam popolnoma prav VILIJU, kateri je samo vklučil logično razmišljanje in pokazal smer.
LEBNA pa nagnati in prepovedati delo v javni upravi, ker je navaden prevarant in goljuf. NAredi več škode kot koristi.