Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Prevzem Gorenjske banke je kronski dokaz, koliko prepoceni smo prodali NKBM
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2689401] 20.12.17 10:22 · odgovor na: (# 2689398)
[BlazVo]Hmm ... a Biser d.o.o. brez zaposlenih in z 20000 EUR kapitala je resen strateški lastnik a.k.a. bančna skupina iz razvitega sveta?
Tadej, govorim o banki, ki je v lasti resnega strateškega lastnika, to pomeni bančne skupine iz razvitega sveta.
Še celo njegova mati je sklad in ne banka, pa pri tem še "kontroverzen mrhovinarski sklad": www.motherjones.com/...nd-apollo/
[BlazVo]Res je. Jaz že tri leta badava čakam detajl v obliki sixpacka ali vsaj piksne piva, ki mi pripada zaradi tiste stave, ki si jo takrat izgubil
Tekmovanja v sprenevadanju o detajlih pa se s tabo ne bom šel. Ža zdavnaj ugotovi, da je badava.
( forum.finance.si/?m=...586&single ).
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2689401
Strani: 1
[#2689416] 20.12.17 11:32 · odgovor na: (# 2689401)
[TadejK]A tako dolgo B. Vodopivec noče plačati piva? Kot zapriseženi liberalec bi pa ja moral vedeti, da se takšne obljube zaradi izgubljene stave morajo izvršiti. Morda mu je pa malo nerodno, ker je izgubil?
> [BlazVo]
> Tadej, govorim o banki, ki je v lasti resnega strateškega lastnika, to pomeni bančne skupine iz razvitega sveta.
Hmm ... a Biser d.o.o. brez zaposlenih in z 20000 EUR kapitala je resen strateški lastnik a.k.a. bančna skupina iz razvitega sveta?
Še celo njegova mati je sklad in ne banka, pa pri tem še "kontroverzen mrhovinarski sklad": www.motherjones.com/...nd-apollo/
> [BlazVo]
> Tekmovanja v sprenevadanju o detajlih pa se s tabo ne bom šel. Ža zdavnaj ugotovi, da je badava.
Res je. Jaz že tri leta badava čakam detajl v obliki sixpacka ali vsaj piksne piva, ki mi pripada zaradi tiste stave, ki si jo takrat izgubil
( forum.finance.si/?m=...586&single ).
Strani: 1