Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 26.234
[bigl]
Berem o Merlaku in podobnih ter razmišljam, če so lahko kriptovalutniki kaznovani zaradi goljufije po obstoječem KZ. Lep dan.

P.S. Eno je sama ponzijeva shema, drugo pa udeležnci, pralci denarja so zagotovo tudi vmes. Kot pomoč pri pranju, recimo?
... čuj, za razliko nekaterih pomembnežev, ki za svoja kazniva dejanja ne odgovarjajo, ker so NAD zakonom, je toti Merlak očitno PRED zakonom, ker zakon njegovega početja (še) ni opredelil kot kaznivo dejanje ... ja, in v današnjem neoliberalnem svetu je dovoljeno vse, kar ni prepovedano, ker desetih božjih zapovedi, ki so včasih regulirale podobna podjetja, danes noben ne jebe pet posto ...

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2686165

Strani: 1

bigl sporočil: 13.463
Casino kapitalizem. Izmisli si žetone in jih prodajaj......vredni so itak 0. Ampak imajo pa ceno, to pa ja, pri povpraševlcih, kar je vse posledica nizkih, nikakršbih obrestnih mer in reklame visokih donosov. Iz nule bodo padli pod nulo, ampak elektronsko bodo imeli plus, da se bodo počutili udobno. To naj bo moj minimini prispevek k finančnemu opismenjevanju odraslih!:-). Lep dan.

Strani: 1