Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: KRKG - Krka
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 6.775
V kolikor bi pogledal post, na katerega se nanaša moj odgovor, bi
videl, da želi forumski kolega dokupovati. Zato sprašujem, ker si
je želel nižje cene, koliko bi bila zanj dovolj nizka cena.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2685994
Strani: 1
sporočil: 13.528
[tilenrexi]No, če mu jo bo uspelo dobiti za 50 je to vsekakor dobra cena, lahko še ostalim pošlje kakšen hint, kako mu je to uspelo ;)
V kolikor bi pogledal post, na katerega se nanaša moj odgovor, bi videl, da želi forumski kolega dokupovati. Zato sprašujem, ker si je želel nižje cene, koliko bi bila zanj dovolj nizka cena.
sporočil: 1.470
Kolega, pri 50 brez dvoma podvojim pozicijo. Imam pa resno težavo v
tem trenutku, da mi marsikaj po teh rezultatih deluje nadvse
privlačno. Telekom (s praviloma pozitivnimi premiki pri
delničarjih), Cinkarna in Krka so zdaj res zanimive. Ranga
privlačnosti pa bi od teh treh rekel CICG>TLSG>KRKG, torej
Krka je taka "dolgočasna delnica".
Ker so tako rangirani tudi pondri v mojem portfelju, ne vidim nujne potrebe po povečevanju KRKG. V kolikor bi povečeval izpostavljenost slovenskim delnicam, bi trenutno verjetno povečeval CICG in TLSG, KRKG pa nisem prepričan, če se prav posebej mudi. Sploh glede na dogajanje na LJSE, bi rekel, da se za nič ne mudi. Enostavno smo v sezoni nabiralništva.
Ker so tako rangirani tudi pondri v mojem portfelju, ne vidim nujne potrebe po povečevanju KRKG. V kolikor bi povečeval izpostavljenost slovenskim delnicam, bi trenutno verjetno povečeval CICG in TLSG, KRKG pa nisem prepričan, če se prav posebej mudi. Sploh glede na dogajanje na LJSE, bi rekel, da se za nič ne mudi. Enostavno smo v sezoni nabiralništva.
Strani: 1