Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

FIN-311684 sporočil: 19.172
Kralj Ubu (Ubu roi) oz. kralj Cerar in njegova pohlepna žena Mama Ubu, ki jo igra Koprivnikar...Priča smo divji grozljivki o zlobi in pohlepu štrukljev in sindikatov javnega sektorja, ki so družbi napovedali pohod pohlepa in brezobzirno morijo. V javnem sektorju ata Ceraju in njegovi ženi Mami Ubu - Koprivnikarju ploskajo, podjetniki in zasebni gospodarstveniki jima pošiljamo le veliki »Buuuu«. Ja, Kralj Ubu Alfreda Jarryja kaže sodobno Slovenijo v kateri Cerarjev javni sektor kot brezobzirni in požrešni oblastnik, ropa podjetnike, zasebno gospodarstvo in naše delavce.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2684680

Strani: 1

MarijanMacek sporočil: 2.201
[FIN-311684]
....Ja, Kralj Ubu Alfreda Jarryja kaže sodobno Slovenijo v kateri Cerarjev javni sektor kot brezobzirni in požrešni oblastnik, ropa podjetnike, zasebno gospodarstvo in naše delavce.
In ropajo tako "uspešno", da imajo izropani podjetniki največjo industrijsko rast daleč naokoli.....
Pa ne da sodiš vse skozi svoja podjetniško ne vam kao uspešna očala. Upam samo to, da nisi tako pameten kot prek kašnim letom oni s Štajerske, ki je trdil da bo preselil proizvodnjo v Avstrijo kjer so davki menda nižji. Pa so figo nižji in cela dela je 2,1x višja! Ops, storila se mi je majhna napaka, pozabil sem da bi on plačeval avstrijske davke, delavce pa po slovensko.

Strani: 1