Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

najobj sporočil: 26.691
Zadnja sprememba: najobj 09.11.2017 10:53
[alek14]
>Slovenija za takojšnjo prepoved uporabe glifosata na nekmetijskih površinah

Zakaj pa to? Vse študije o škodljivosti glifosata dokazujejo prav škodljivost na kmetijskih površinah zaradi strojnega razprševanja in posledičnega vdihavanja. Kmetje imajo izkazano (statistično neznačilno) povečanje raka. To pomeni, da je sicer povečanje rakavosti, a ne večje od običajnih statistčnih nihanj.

Medtem pa je Židanova škodljivost za obolele z rakom statistično signifikantna.
Njegove komunistične zamisli so Slovenijo pripeljale v nazadovanje med tranzicijskimi državami. Slovaška in Češka sta Slovenijo letos prehiteli po BDP na prebivalca (PPP). Madžarska in Poljska nas bosta prehiteli v roku 3 let (če Židana in partije ne damo prej na koruzo klečat).

Le dajmo prepovejmo še kaj. Če prepovemo kmetovanje ne bo več nobenih s tem povezanih nesreč (kar je samo dobro) in tudi uporaba vseh gnojil in drugih kemikalij, ki nas gotovo zastrupljajo bi se nehala. Kaj menite? Prepovemo?
... čuj, jaz pa nimam nič proti, da toti glifosat prepovejo trosit po pokopališčih, čeprav tam nobenemu ne škodi, ker so njihovi prebivalci itak že mrtvi in ne morejo več dobiti raka ...

P.S.: ker jih je tako zelo strah umret, se Židanovi zeleni ekoteroristi lahko komot preselijo na Kras, ker je tam dovolj kraških jam in v njih lahko v miru živijo, kot so naši predniki živeli pred milijon leti ... khmm, čeprav sem slišal, da so takrat še hitreje umirali kot danes mogoče zato, ker niso merili BDP-ja ...