Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

ironi sporočil: 1.399
Dr. Cerar, kaj razmišljate o teh večnih OČITKIH gospe Toplak, ki so vseskozi vidni v vsakodnevnem življenju. A se ne da te grde medijske podobe, popraviti, zakonsko v Vašem mandatu, da ne bilo več toliko DVORAZREDNOSTI v naši ljubi. In tudi Vaše volitve, ker Ste še mladi, ne bi bile več tako vprašljive.

Ti Vaši izračuni tukaj, oz. Vaših svetovalcev, so pa res od hudiča, ker vse predvidevajo od leta 2018 dalje. Kaj pa vemo, kaj bo takrat, a davkoplačevalski denar pa se že uporablja danes oz. že včeraj.
A tabela lepo prikazuje, da z leti ne bo kaj več prevozov na železnici, kot danes, kar smo že včeraj tukaj omenili, da to realizacijo pri vsaki vladi omejujeta gospoda Pinter in Klobasa. A s temi privilegiji vlečeta na Slovensko cesto (vzhod-zahod) še izvrstne ronunske in bolgarske kamionžije, ki tod počnejo še kaj drugega za naš ugled.

Če omenjenih "anomalij" ne bi bilo, bi se Slovenija lepo razvijala brez večjega zadolževanja v tujini.
Dr. Premier, samo dobro Vam hočemo,"Državljani", ker že iz zgodovine vemo, da Vam zaposleni okoli Vas, ne dajejo vedno "objektivnih" informacij, a to poštenost v srcu posameznika, morate pa le sami ugotoviti, in se ustrezno "odločati" v korist vseh Državljank in Državljanov.
V nadalje Vam (VSI) želimo še Veliko sreče na tem delovnme mestu!!!!