Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Najpodjetniška ideja: Blazinica, zaradi katere bo vaše sadje dlje časa sveže
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2669737] 28.08.17 08:12 · odgovor na: (# 2669722)
[pobalin]Ce sem prav razumel je bila Gustlova ideja "rajsi manj pa bolj kvalitetno", no Gustl je zgleda sel za gastarbajterja na bolj zelene pasnike, v delavskem domu pa ocitno gredo po preizkusenem Mr. Dzirlo receptu, kot si rekel :)
Da Špelca niti po tem, ko si jo zaradi šlamparije po prstih, ne zna v dodanih treh vrsticah izgovarjanja prav napisati kalijev permanganat, jasno kaže, da v Delavskem domu absolutno velja "kakva plata, takva naj-ideja".
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2669737
Strani: 1
[#2669781] 28.08.17 10:57 · odgovor na: (# 2669737)
[bc123a]Gustl mi je v špeckahlanju enigmatično navrgel, da se žabo kuha počasi. Ni pa napisal ali smo že kuhani ali je do konca še dolgo. Je pa hecno, če pomisliš, da se pod tem vedno bolj neuglednim slojem psevdožurnalizma/contentizma še deluje razmeroma živahen forum z opazno mero kritične presoje, pronicljivosti, skoraj aktivizma. Žaba še brca. :-)
Ce sem prav razumel je bila Gustlova ideja "rajsi manj pa bolj kvalitetno", no Gustl je zgleda sel za gastarbajterja na bolj zelene pasnike, v delavskem domu pa ocitno gredo po preizkusenem Mr. Dzirlo receptu, kot si rekel :)
Strani: 1