Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

bozo666 sporočil: 3.026
Spoštovani gospod, za vas sem pač bebav in provokatorski klovn.......za koga drugega, bolje informiranega, pa kaj drugega-tako pač to je in te pravice vam ne jemljem.......a mimogrede....s tem, ko mene žalite , sebe razgalite.

Glede Meloša........to, če si je on kupil nobel avto, je malenkost proti današnjim pohlepnežem......RAZLIKA MED NJEGOVO PLAČO V SOCIALIZMU IN NPR. LANSKO POVPREČNO PLAČO COLARIČA, omogoča samo v enem letu nakup nekaj takih nobel avtov.

No, zdaj pa glede krivic.....ja, imate prav, bilo jih je a spet ne toliko kot jih je danes.
Jaz sem doživel manjše krivice tako v prejšnjem sistemu kot v t.i. demokraciji, kjer sem doživel dosti hujše šikane.......in kaj je bil skupni imenovalec....povedal sem kaj mislim.....koga sem pokritiziral ali razkrinkal njegove lumparije in tudi v t.i. demokraciji so klani in lumpi, ki se spravijo nate......najbrž bi se tudi na vašega očeta, če bi par let nazaj skušal lumpe razkrinkat......LUMPI POZNAJO SAMO BARVO DENARJA, čeprav so se nekateri iz rdeče preoblekli v črno.

Zdaj, ko sem napisal popravek.......po več kot četrt stoletja, sem namreč zamenjal Katedro s Tribuno-oba sta študentska časopisa iz tistih časov.......le urno v digitalno knjižnico in si poglejte TRIBUNO št. 12 iz avgussta 91 in se na strani 3-desno zgoraj.....preprečajte ali sem klovn ali navajam resnične podatke oz. dejstva.

Prav vsako stvar, ki jo napišem , se lahko preveri......se sicer lahko zgodi, da nisem več siguren ali je bil vpad teroristične grupe FENIKS 20 ali 21. junija 72....a to niso bistvene pomote, ker en dan ne igra nobene vloge.

Spomin bo pač vsako leto slabši ....a kot pravim......DIGITALIZACIJA je zakon.....in projekt teče 100 na uro....mimogrede.....lani so digitalizirali tudi SLOVENSKI POROČEVALEC......ha,ha......samo nekaj številk sem temeljito pregledal, pa sem odkril res marsikaj, kar današnjim manipulantom prav gotovo ne bo všeč, če pride v javnost.

Naj vam malo namignem ....zapomnite si pojem KERENSKIJADE......da boste lažje razumeli čigavo maslo je streljanje talcev......italijani prej niso streljali talcev, čeprav so imeli žrtve s strani VOS-a ali partizanov.

Veste, moj oče, ki je umrl že pred 54 leti, si je najbolj zapomnil.....pa je preživel 14 zaporov in taborišč v treh državah.....da je bilo najbolj grozno, ko je škrtnil ključ od kar velike celice......in je italijanski oficir prebral ime ali imena in dodal približno tako....via...tute la roba......in tisti se ni nikoli več vrnil

Ta negotovost je bila hujša od izbitih zob ali lakote.....najbrž je še nekaj let po vojni trznil, ko je ponoči slišal obraćanje ključa v vratih

Ker so starejši izvodi Slovenskega poročevalca v nekaterih delih slabše vidni, vam svetujem pogledati dosti lepši tisk katoliškega SLOVENCA...npr. naslovnico iz 1.5.45-torej slab teden pred kapitulacijo nacistične Nemčije....ha,ha.....DIGITALIZACIJA je ZAKON, škoda, da nisem mlajši