Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: KRKG - Krka
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 6.775
Cilji poslovanja skupine Krka v letu 2017
Prodaja izdelkov in storitev bo predvidoma dosegla 1 milijardo 220 milijonov EUR.
Delež prodaje na trgih zunaj Slovenije bo predvidoma 93-odstoten.
Najpomembnejša skupina izdelkov ostajajo zdravila na recept z 82-odstotnim deležem v prodaji.
Načrtovan je višji dobiček, kot je dosežen v letu 2016.
Načrtujemo povečanje števila zaposlenih tako v Sloveniji kot v tujini, skupaj za 4 %.
Načrtovane naložbe v vrednosti 174 milijonov EUR bodo namenjene predvsem povečanju in modernizaciji proizvodnih in razvojno-raziskovalnih zmogljivosti ter infrastrukture.
Prodaja izdelkov in storitev bo predvidoma dosegla 1 milijardo 220 milijonov EUR.
Delež prodaje na trgih zunaj Slovenije bo predvidoma 93-odstoten.
Najpomembnejša skupina izdelkov ostajajo zdravila na recept z 82-odstotnim deležem v prodaji.
Načrtovan je višji dobiček, kot je dosežen v letu 2016.
Načrtujemo povečanje števila zaposlenih tako v Sloveniji kot v tujini, skupaj za 4 %.
Načrtovane naložbe v vrednosti 174 milijonov EUR bodo namenjene predvsem povečanju in modernizaciji proizvodnih in razvojno-raziskovalnih zmogljivosti ter infrastrukture.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2647587
Strani: 1
sporočil: 33
Moje mnenje:
Dobro pripravljeno poročilo in čutit da se malo premika. Samo smer je vprašljiva..
Zmotilo me je predvsem vlaganje v produkt ki mu pada cena.... Kompenzacija cene s količino in povečevanje investicije v tej smeri se mi zdi vprašljivo.
Pričakovani 291 EBITA za 2018 analitikov bo težka..
Dobiček zgolj višji kot letos.. Koliko 1 €?
Sicer je pa lep cilj novih produktov.
Kaj menite ostali?
Dobro pripravljeno poročilo in čutit da se malo premika. Samo smer je vprašljiva..
Zmotilo me je predvsem vlaganje v produkt ki mu pada cena.... Kompenzacija cene s količino in povečevanje investicije v tej smeri se mi zdi vprašljivo.
Pričakovani 291 EBITA za 2018 analitikov bo težka..
Dobiček zgolj višji kot letos.. Koliko 1 €?
Sicer je pa lep cilj novih produktov.
Kaj menite ostali?
Strani: 1