Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.395
Zadnja sprememba: pobalin 12.03.2017 19:06
[novica]
Hvala ti. Huligani so odklenjeni.
Z veseljem še kdaj. Nekaj dni kasneje sem jih opazil. Vsebine očitno nalagajo postopoma, ampak Bobinac je tak kaliber, da je moral bit takoj gor, seveda unlocked, ker je iz kaste nedotakljivih.
Ni bil ravno dirigiran intervju, čeprav bi po timingu sodil drugače. Če bi ga prebral, bi videl, da niso ravno prijazna vprašanja. Zakaj je kdaj kaj odklenjeno, ne vem, dvomim pa, da se s tem določa teža kakemu tekstu.
Po tajmingu in starih deželnih razvadah se pri Bobincu (in še kom) komunikacije manežira, sicer silno prozorno, ampak raja je itak napol slepa, deželni optiki pa zanič. Sicer sem ga pa prebral, takoj in v enem šusu. Da vidim, če je kaj drugače, če si avtor ti, objavljeno pa je v Svetu kapitala. Tvoja "ne ravno prijazna" vprašanja sem jaz videl tako, kot bi pod bombažnimi ali volnenimi rokavicami izpraševalca zaslutil malo krempeljčkov. Običajno se za tega gospoda uporablja rokavičke iz čiste svile. :-)
Sicer pa Svet kapitala ni konkurenca Financam, ne more bit.
LOL, Finance so res brez konkurence! :-)

P.S.: Če je tudi Čaks šel za/s teboj iz Delavskega doma v dom Dela, dobi naslov njegovega zadnjega članka, ki sem ga našel tu, zelo zanimiv naslov.