Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Še strožji pogoji za javne pokojnine

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

mimoidoci sporočil: 5.234
[Glavni forum] Tema: Še strožji pogoji za javne pokojnine
[#2639364] 04.02.17 14:05 · odgovor na: FrRoSt (#2639299)
Odgovori   +    2
[FrRoSt]
> [mimoidoci]
> Ja, samo teža takih izjav je enaka teži izjave, da tudi najnovejša Tesla model 3 potrebuje kolesa.
>
> Eni smo pač bolj za pomembne fakte in argumentacijo, ki je bistvena. Še posebej, če govorimo o kamuflaži navidezno urejenega sistema, na katerega nekoč vsi računamo. Inženirji smo številke vtaknili v izračun šele v zadnji vrstici izpeljave fizikalnega ali matematičnega problema. Cash flow je na koncu koncev realizacija zgodbe, samo mi govorimo o tem, da ga prvoborec Franci, rojen 1945, sploh ne bi smel prejeti. Vsaj iz PAYG sistema ne.
>
> Shaman ponavadi to ponazori s tem, da ko sprenevedavčku s prstom kažeš kraterje na luni, ti on o predolgem nohtu na tvojem kazalcu. Pa ko potem razložiš, da igraš kitaro, sledi pripomba, da je igranje klavirja težje. Halo, debata je o kraterjih.

Kaj pa tebi ni jasno!? jebembti!?

Misliš, da Tesla model6 pa ne bo imel koles!?

Zakaj pa Franci, rojen 1945 sploh ne bi smel prejemati!? Kaj on ni nič vplačeval v pokojninsko blagajno!?

Ljubljanski nebotičnik. Zgrajen leta 1933. Zgrajen z denarjem, ki so ga začeli zbirati za pokojninski sklad v kraljevi jugoslaviji za državne uslužbence. Investirali so neprimičnino in nastal je Nebotičnik. NO, ta nebotičnik so v samostojni sloveniji uporabniki odkupili po Jazbinškovem zakonu. Toliko o prejšnjih naložbah v pokojninski sklad.

Primer št. 2: Več kot stoletna meščanka je prminula. V penziji je bile že dolgo. Še pred uvedbo Tolarja. Delala je kot navadna prodajalka. Mislim, da celo v Mercatorju. Njena penzija je bia na koncu 1500€.

Katera sedanja, ali pa tudi nedavna prodajalka bo imela (še) tako penzijo!?

Zanima te, koliko je penzionistov - prvoborcev!? Mislim, da je pred kakšnim letom nekdo celo tukaj ne tem forumu objavil, kakšno leto nazaj. Če se ne motim, jih je bilo nekaj sto. Pobrskaj pod posti uporabnika brane.

* Da tale šhaman konzumira nore gobice, ki ne rastejo v Butalah, mi je popolnoma jasno. Katere domače nore gobice uživajo pa nekateri butalci, je pa zame še neznanka.

Pri tebi se lepo opazi, v čem je razlika med nekom, ki ničesar ne razume in med nekom, ki vse razume narobe. Še dobro, da si v zadnjem stavku malce samokritičen.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2639364

Strani: 1

FrRoSt sporočil: 4.160
[Glavni forum] Tema: Še strožji pogoji za javne pokojnine
[#2639365] 04.02.17 14:14 · odgovor na: mimoidoci (#2639364)
Odgovori   +    0
[mimoidoci]
Pri tebi se lepo opazi, v čem je razlika med nekom, ki ničesar ne razume in med nekom, ki vse razume narobe. Še dobro, da si v zadnjem stavku malce samokritičen.
Tole je pa dobra novica.
Vsaj pri nekom je zadeva jasna.

* (Predvidevam, da sodim po klasifikaciji med levičarje:))

Strani: 1