Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

novica sporočil: 5.397
[pobalin]
> [crt]
> pol pa pejd nasprotovat evroskeptikom :)

Meni je vse skupaj malo smešno. Tole najbrž ni prva turistična eskapada EU-kracije. Članek je prepisan od evropske podružnice ameriškega liberalnega Politica. Tema je pljunuta za božanje evroskeptikov. Zato je tudi ultra pljunuta za evropsko izpostavo ameriškega Breitbarta. Ta se po trumpiranju ameriških volitev in solidnemu začetku v VB menda namerava razširiti še v Francijo in Nemčijo. Zdaj pa jim Politico ugrabi paradno temo za evroskeptične Evropejce. Manjka mi samo še razkritje, da je med afriškimi potniki tudi Nigel Farage. :-)
evo, meni gre breitbart tudi na živce. ampak zdaj molčat in se delat, da teh izletov ni samo zato, da ne bomo jezili evroskeptikov, bi bilo malo blentavo. kot otrok, ki se skrije za štil od metle in misli, če on tebe ne vidi, da ti njega ne vidiš.
to je približno tako kot, če jaz napišem ne prav afirmativen članek o zokiju in potem vsi zokiljubci skočijo, da sem janšev jurišnik...in obratno, seveda.
novica

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2631667

Strani: 1

pobalin sporočil: 12.395
Zadnja sprememba: pobalin 09.12.2016 17:08
[novica]
evo, meni gre breitbart tudi na živce. ampak zdaj molčat in se delat, da teh izletov ni samo zato, da ne bomo jezili evroskeptikov, bi bilo malo blentavo.
Saj tole evroskeptikov po mojem sploh ne jezi. Kvečjemu jih navduši, ker jim da povod, da rečejo: saj to vam že ves čas govorimo. Poleg tega je kar v redu, če se novinarji zavedate, zakaj se nek slaven cehovski klub imenuje Gridiron Club.
to je približno tako kot, če jaz napišem ne prav afirmativen članek o zokiju in potem vsi zokiljubci skočijo, da sem janšev jurišnik...in obratno, seveda.
Misliš tako, kot je Mitja Rotovnik v Sobotni prilogi Dela skočil na dva arhitekta, ki sta si drznila nergati nad tem, da je pot skozi ožji center najlepše in najbolj zelene Ljubljane nekakšno prerivanje med štanti in gostilniškimi mizami. :-)

P.S.: Je kal za podobno zgodbico mogoče skrita tudi na Šubičevi?
www.dz-rs.si/wps/por...ateljstva/

P.P.S.: Mislim, da se v tem stavku skriva ena pomembna zgodba, večja od cene kosila in spoznavanja s hortikulturo.
Čeprav je članica delegacije za odnose s pan-afriškim parlamentom, Tanja Fajon ni vključena v delegacijo in zagotavlja, da o njej ni seznanjena.
pobalin sporočil: 12.395
Novica, živjo. Kar tukaj ti čestitam za enega boljših člankov v današnjem Svetu kapitala, Delovem klonu Financ (očitno s kadri vred).

V mislih imam seveda zanimiv članek o delavski zasedbi in gverilskem marketingu tovarne DITA, ne pa piarovsko dirigiran intervju s Franjem Bobincem. Ta je po utečeni navadi deželnih klik in klientov objavljen PRED uradno objavo letnih poslovnih rezultatov. Saj razumem: "a man's gotta do what a man's gotta do".

O vrednosti člankom malo presojam tudi po tem, kako in kdaj so objavljeni na spletni strani. Bobinac je že gor v vsem razkošju in totalno odklenjen, "huliganov" iz Tuzle pa (še) nisem našel. :-)

Strani: 1