Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: TLSG
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 6.775
Zadnja sprememba: tilenrexi 11.07.2016 00:22
[Tornado34]Kaj praviš na dogajanje v zadnjih dneh? Dnevni MACD je sedaj pozitiven, tudi denar prihaja. :)
MACD je še vedno pod ničlo. Prav tako tudi neke velike količine denarja še ne prihaja v delnico, vendar milim da bi velik denar (Logično) hitro dvignil tudi ceno.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2606929
Strani: 1
sporočil: 119
po prometu je danes blo kr žalostno... sm mislil da je bil prejšnji
teden obetaven.. tut po zanimanju na obeh straneh je blo zlo
zadržano, predvsem po nakupu
sporočil: 66
Tilen zadnje skoraj tri tedne sem bil na dopustu, tako da nisem
spremljal dogodkov. Prav tako mi D TF ne služi kot pomoč pri
nakupih delnic, saj jih kupujem za daljše obdobje, razen v izjemnih
primerih (prodaja podjetja). Sedaj pa k TLSG in temu kar jaz vidim
na sliki grafa.
gyazo.com/350d302715...ae9e174f41
Volumen je bil zanje tri tedne zeleno obarvan, kar je pozitivna stvar. Gibanje tečaja kaže na potencialno tvorjenje dna. To pomeni da je lahko na tem nivoju dobra vstopna priložnost. Mislim da smo to že povedali pred časom.
Za moj način trgovanja pa mi manjka neka podpora in tu pridemo do MACD, ki je še vedno pod nulto linijo. Vse EME so še vedno razvrščene za gibanje proti jugu. Glede na napisano jaz pravega signala za vstop v pozicijo še nimam.
Vendar bom kljub temu z 1/4 denarja poskušal kupiti nekaj delnic pri tej ceni okrog 70 EUR.
gyazo.com/350d302715...ae9e174f41
Volumen je bil zanje tri tedne zeleno obarvan, kar je pozitivna stvar. Gibanje tečaja kaže na potencialno tvorjenje dna. To pomeni da je lahko na tem nivoju dobra vstopna priložnost. Mislim da smo to že povedali pred časom.
Za moj način trgovanja pa mi manjka neka podpora in tu pridemo do MACD, ki je še vedno pod nulto linijo. Vse EME so še vedno razvrščene za gibanje proti jugu. Glede na napisano jaz pravega signala za vstop v pozicijo še nimam.
Vendar bom kljub temu z 1/4 denarja poskušal kupiti nekaj delnic pri tej ceni okrog 70 EUR.
Strani: 1