Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

0513ANITO sporočil: 6.635
[janko8]
Vse, ki delajo je treba obdavčiti. Tiste, ki pa imajo v lasti premoženje, tisti so pa nedotakljivi. Se pravi davki na vile, stotine nepremičnin, ki jih imajo magnati... to pa je obdavčeno najmanj v evropi. Tako so številne nepremičnine prazne ali komaj zasedene, mladi nimajo za visoke cene stanovanj, davki na premoženje v deležu BDP pa so najnižji v EU. Si zamislite. In noben šutast novinr v Sloveniji nima nič za povedat glede tega. Kot da je dobro, da jim vsak mesec pri plači trgajo polovico. Sami idioti. Se zavzemajo za nizke davke, kao.
NIZKIH DAVKOV NI IN JIH NE BO. TU SE GRE SAMO ALI BOJO NABASALI MAGNATE ALI REVEŽE. MAGNATOV SE ZAENKRAT ŠE DOTAKNILI NISO.
Kar drkaj.

Boš na koncu polek povišanja obstoječih davkov dobil še nove davke na premoženje (po tvoje Vile, Bajte, nepremičnine............

Zahtevati je potrebno sledeče. Nobenih NOVIH davkov in vse stare davke DOL!!!!

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2592883

Strani: 1

anon-163499 sporočil: 950
Zadnja sprememba: anon-163499 20.04.2016 14:01
Kdo bo dobil? Kdo bo dobil več? .... Zaenkrat vse jaz plačujem. Trošarine, ddv, dohodnina, plačljiv vrtec, doplačilo za plombe, doplačilo za zadravila, dodatno zavarovanje pizde materine...
Jaz bom plačal bore malo nepremičninskega, plače mi vzamejo pa pol. Kolk plača nekdo ki ma za mio Eur nepremičnin. Par sto evrov, maš pa dva jurja plače morš pa še 2 jurja odvest za naše VSAK MESEC! Poglej si plačilno listo. Če imaš pa 10 nepremičnin te pa razumem.

Strani: 1