Izbrani forum: Odklop

Izbrana tema: Špeckahlanje

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

pobalin sporočil: 12.735
[Odklop] Tema: Špeckahlanje
[#2582726] 20.02.16 18:53 · odgovor na: pobalin (#2581543)
Odgovori   +    0
Kako v sobotnem časopisu objaviš članek čez pol strani, ki bi po vsej logiki moral dobiti odmev na Finance LIVE, članek o velikem nepremičninskem poslu Dvojnega Gašparja Mišiča, Delavske hranilnice in zloglasnega Grafista? Ne sme biti viden na tvoji spletni strani, ker dežurni vajenci na Financah očitno ne znajo več uporabljati papirja. Oziroma ga na spletu objaviš ob treh popoldan in pod naročniškim ključem, ko je sobotna vajeniška tlaka v Delavskem domu že končana, norma pa izpolnjena tudi s tako pomembno kopi-pejst sta.si novico:
live.finance.si/2189...vtomobilov

In kaj je objavljeno danes na 16. strani Dela? Hvalnica poslu, ki je zgoraj navedenim že praktično povrnil naložbo v nakup Rezidence Livade iz stečajnega postopka, če bo šlo vse po načrtih, pa bodo do poletja že preštevali skoraj 12 MEUR dobička. Od 190 stanovanj naj bi jih že prodali 132, dobili 18 rezervacij, preostalih 40 in poslovne prostore pa naj bi tudi kmalu spravili v promet. Miško dela, posel laufa, delavski bankirji preštevajo dobiček, na Bleiweisovi in Tivolski pa prežvekujejo klobase avtomobilske firme sumljivega slovesa.

J€b@t ga, drage poslovno-rokodelske Finance 21. stoletja, včasih je dobro vzeti v roke tudi tista uboga in s črno tinto zamazana mrtva drevesa. Po branju lahko vanje zavijete tudi Volkswagnove klobase iz sta.si-ja.
www.delo.si/novice/s...letja.html