Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: NOVO - spremembe v forumu 4.0
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
sporočil: 32.258
Zadnja sprememba: najobj 12.10.2015 14:23
[rub15]
> [najobj]
> > [rub15]
> > Za čakalnico pa sem že omenil, da to ni moj problem.
>
> ... ja, saj v bistvu imaš prav, sploh ker imamo posamezniki pri reševanju tega problema za marsikaterega posameznika tukaj na Financah podobne možnosti za uspeh kot pri reševanju svetovnih problemov ...
Da ne boš mislil, da si osamljen pri svoji 'kalvariji' s čakalnico.... evo, in če na totem forumu vsi ne bi bili prestrašeni kupci in uporabniki in bi poleg mene še 10 forumašev gnjavilo Gustla, naj ga ne sreje s čakalnico, ker je nekoristna in za Finance škodljiva, ker admini brezveze trošijo cajt z branjem postov, ki jih potem itak objavijo, ker zaradi čakanja odganjajo nove pisce in potencialne naročnike, bi dosegli, da bi nam podjetje Finance prisluhnilo 99% ... OK, če malo pomislim, bi podjetje Finance prisluhnilo samo 90% svojim kupcem in uporabnikom, ker Gustl mene ignorira in me ne more brati, ampak tudi 90% ni za zanemarit ...
" Slovenci smo prestrašeni kupci in uporabniki - vedno raje še malce potrpimo, kot da bi se pritožili na pravo mesto, raje lajamo na kakega siromaka za okencem ali norimo po Facebooku.
Podjetja to vedo in zato jih samo devet odstotkov prisluhne kupcem"
www.siol.net/priloge...ganca.aspx
S tem citatom ne mislim, da ti padeš v zgornji odstavek, bistveni so procenti. Zaradi jasnosti sem ta odstavek moral nalepiti.
P.S.: najbolj butasto pri toti čakalnici je, da je imel Gustl rešitev, ki ni po nepotrebnem gnjavila novih uporabnikov, ki je delovala med starimi in ki je bila transparentna, ko je kršitelju forumske kazenske zakonodaje Gustl lepo napisal forum.finance.si/?m=...116&single in je bil potem mir in smo vsi vedeli, kako in kaj in do kdaj ...