Zasebnost

Izbrani forum: Servis

Izbrana tema: NOVO - spremembe v forumu 4.0

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

rub15 sporočil: 1.344
[Servis] Tema: NOVO - spremembe v forumu 4.0
[#2555371] 11.10.15 15:41 · odgovor na: najobj (#2555360)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: rub15 11.10.2015 15:46
[najobj]
> [rub15]
> Ne ljubi se mi čakati 50 let na odprtje arhivov. Z dovolj informacijami se lahko kar dobro ugotovi kaj je na kakšni stvari. Raje imam vsaj približno sliko o nečem kot pa Absolutno Resnico.
... čuj, vse to je lepo in prav, ampak to so svetovni problemi, ki jih jaz ne morem in jih niti ne poskušam odpravit ...
Seveda jih posamezniki ne moremo reševati. Je pa danes lažje dobiti vsaj okvirno sliko kaj se dogaja. Ni potrebno čakati na odprtje arhivov.
no, midva pa sva začela s čakalnico na totem forumu,[...]
Sori. Sem se iz ene druge zgodbe naučil, da ni pametno prenašati teksta, ki se nanaša na tretjega - ki prvega (v tem primeru tebe) blokira. Še manj pa komentirati. Nič osebnega:-)

Za čakalnico pa sem že omenil, da to ni moj problem.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2555371

Strani: 1

najobj sporočil: 32.228
[Servis] Tema: NOVO - spremembe v forumu 4.0
[#2555474] 12.10.15 09:50 · odgovor na: rub15 (#2555371)
Odgovori   +    0
[rub15]
> [najobj]
> > [rub15]
> > Ne ljubi se mi čakati 50 let na odprtje arhivov. Z dovolj informacijami se lahko kar dobro ugotovi kaj je na kakšni stvari. Raje imam vsaj približno sliko o nečem kot pa Absolutno Resnico.

> ... čuj, vse to je lepo in prav, ampak to so svetovni problemi, ki jih jaz ne morem in jih niti ne poskušam odpravit ...

Seveda jih posamezniki ne moremo reševati. Je pa danes lažje dobiti vsaj okvirno sliko kaj se dogaja. Ni potrebno čakati na odprtje arhivov.

> no, midva pa sva začela s čakalnico na totem forumu,[...]

Sori. Sem se iz ene druge zgodbe naučil, da ni pametno prenašati teksta, ki se nanaša na tretjega - ki prvega (v tem primeru tebe) blokira. Še manj pa komentirati. Nič osebnega:-)

Za čakalnico pa sem že omenil, da to ni moj problem.
... ja, saj v bistvu imaš prav, sploh ker imamo posamezniki pri reševanju tega problema za marsikaterega posameznika tukaj na Financah podobne možnosti za uspeh kot pri reševanju svetovnih problemov ...

Strani: 1