Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Slovenski levičar in sirski begunec

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-341474 sporočil: 59
čas vnosa: 04.09.15 10:24
Spoštovani gospod frankl

Tvoj revelation v čem članku je več kot očiten. Skrajno neolevičarstvo je že davno na pohodu, imaš to moč, da to jasno izražaš.

Tale tvoj stavek spodaj je briljanten dokaz hujskaštva nad lastnim narodom.

"Brez imigrantov in njih pametne integracije bo Slovenija - poglejmo demografska gibanja - prej ali slej preteklost."

Slovenci smo že dodobra integrirani - v lastni domovini in 75 let genskega eksodusa socialkomunistične nomenklature že kaže rezultate. Kot zapriseženi levičar in podeljevalec nagrad zaslužnim gospodarstvenikom ala kučan, lahko svojim somišljenikom slovenske sirize mirno predlagaš, imaš to moč in karizmo, naj slovenija takoj sprejme ene 100K beguncev on randomly basis ter uvede kontingent priseljevanja od koderkoli, tisti s koranom v roki bi seveda imeli prednost, za kakšnih 10K na leto za naslednjih 5-10 let.
Pozabi na deset tisoče pobitih in razseljenih med in po WW2, ti po nacional sockomunistični doktrini niso bili vredni življenja, kaj šele integracije v lastni domovini.Ne pozabi tudi na tisoče slovenske inteligence , ki vsako leto zapusti to vašo pravično državno tvorbo in bo riplejsana z najbolj kvalitetnim genskim kadrom od vsepovsod, predvsem z midl ista.
Stalno pamfletaš okoli desnice, predvsem ne pozabiš vsakič prikrito omeniti, da je
desnica, katerakoli že, predvsem skrajna, seveda, saj gre za skrajni odklon v nasprotno smer. Imaš prav, vsi mi, klasični liberalci z odločnim odklonom kontra levega nacional socialkomunističnega pola smo seveda skrajni desničarji, ki po forumih in še kje odkrito nasprotujemo sprejemu in "integraciji" t.i.beguncev, ki, mimogrede, zavračajo pakete z oznako rdečega križa in s tem delajo uslugo že integriranim slovencev, ki so pomoči resnično potrebni.
V članku ne pozabiš omeniti levičarskega intelektualca in njegove agende, spregledaš pa dejstvo, da je intelektualno levičarstvo oksimoron.

Predlagam, da ti in tvoji somišljeniki naredite fantastično človekoljubno potezo, se vsedete v avto in z madžarske meje domov pripeljete vsak po vsaj enega nesrečnika in ga integrirate v svoj lastni dom in sploh upedenate tako, kot se za levičarskega intelektualca spodobi.

lp,
kalavnik