Zasebnost

Izbrani forum: Borza

Izbrana tema: CICG

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-337263 sporočil: 23
[Borza] Tema: CICG
[#2527675] 16.06.15 10:53 · odgovor na: chef (#2527481)
Odgovori   +    1
Prej ali slej bi se lahko začelo špekulirati, da bo prodaja Cinkarne postala bol resna. Glede na to, da je SDH v dveh letih prodal le par podjetij in da je sedaj prodaja Telekoma padla v vodo, pa tud prodaja (N)NKBM ne kaže najbolš, bi človek pričakoval, da je potem edino Cinkarna podjetje, pri katerem se lahko SDH izkaže z mal hitrejšim postopkom in uspešnim zaključkom prodaje.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2527675

Strani: 1

chef sporočil: 2.987
[Borza] Tema: CICG
[#2527813] 16.06.15 18:27 · odgovor na: anon-337263 (#2527675)
Odgovori   +    4
Ne vem, kdo bi nekatere razumel. Na forumu se jih oglasi nekaj, ki so glede Cinkarne, poslovanja, prodaje podjetja,... recimo temu kar dobro obveščeni. Ali pa imajo svojo analizo, v katero verjamejo, ni važno. Potem je tukaj kup nervoznežev, ki si želijo jutri prodajo in ceno na, recimo, 300. To že ni ok ;) Ko gredo mimo domnevni roki, so takšni vse bolj nervozni, cena na borzi rasti in v sebi so recimo da srečni, jutri pa se že vidijo na Bahamih. Ampak prodaje še kar ni. Potem največji nervozneži začnejo tukaj težiti, zakaj novinarji nič ne pišejo o prodaji Cinkarne in da nimajo pojma in ne vem kaj, ultimativni nervozneži pa potem kar direkt zatežijo, da hočejo odgovor. In ga dobijo, seveda ne takšnega, ki si ga želijo, seveda pa tudi nič konkretnega. Ven pride ven članek da je prodaja neuradno baje padla v vodo. Nič uradno in nič zagotovo. Kje je torej problem? Pomoje v tistih nekaj največjih nervoznežih, ki so po ne vem kakšni poti prišli do delnic, skoraj zahtevali rast na nivo X, ne razumejo pa niti sklica skupščine, ne vedo kdaj je presek, zdaj pa na pomoč pa kličejo tam nekega Zlatkota iz uvodnega stavka.
Takim bi svetoval, naj si za varčevanje ali karkoli izberejo vzajemni sklad, borzo pa pustijo na miru in jo v spominu ohranijo kot avanturo, ki je niso razumeli.

Strani: 1