Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

darko32 sporočil: 2.624
[helena45]
Naši delodajalci in država so tako odgovorni, da se na vso moč trudijo, da delavci pokojnine ne bi niti dočakali......
Tudi meni se zdi, da ob tej politiki, ki jo vodijo ob pomoči določenih zdravnikov, sodnikov in uradnikov delajo vse, da bi čimprej obiskala te delavce MATILDA. Nemorem razumeti, da se tukaj gremo kako skrbimo in sočasno ugotavljamo, da se nagrajujejo tista podjetja, k iproizvajajo invalide. Vsi pa dobro vemo, da je invalid zadnji stadij pred matildo. Torej kdo se dela norca iz koga. Še več vsi sogovorniki so navadni bleferji. ČE ti plačuješ za nekoga po 20 € in temu naj bi povečal pokojnino je milo rečeno nateg brez primera. SAm sem preverjal prier, kjer si zavarovan za priemr smrti. Torej dobil naj bi po smrti denar. MAr ni to norčevanje in lopovščina. Ob tej pravni državi, skorumpiranih sodnikih, uradnikih naj bi potem dobili izplčana sredstva. Poglejmo samo priemr kako goljufajo zavarovalnice pri zavarovanju avtomobilov. Izmišljujejo si sproti nove in nove pogoje in tako poiskušajo izigravati stranke.
ZAto trdim, da je potrebno pod NUJNO ustanoviti varčevanje, ki se bo vodilo na osebo in bo ona razpolagala z tem denarjem. TAko bi ljudem dali moralo in bi točno vedeli koliko imajo privarčevanega. Sočasno pa bi se dovolilo, da lahko določena dela, ki so občasna določene procente vplačajo na svoj račun. Ko pa bi čli v pokoj pa bi ves denar imeli na razpolago. V priemru smrti pa je ta denar predmet dedovanja.

Sedaj pa je res tako, da celo določena skupina ljudi komaj čaka, da pobere MATILDA, da imajo drugi ta denar. ZAto menim, da je potrebno enkrat presekati z lažno solidarnostjo, saj se ljudem pobere do 50% vplačanega denarja in kdor prej obišče MATILDO je ustvaril dobiček za ZPIZ.