Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

tekavec sporočil: 3.759
[Glavni forum] Tema: Janković znova v boj za županski stolček
[#2449080] 26.08.14 20:30 · odgovor na: tasilo (#2448983)
Odgovori   +    3
[tasilo]
> [tekavec]
> > [berni007]
> > Tudi če ne. Na soočenjih omenjaš ene obljube, ko pa si na položaju, pa delaš nekaj čisto drugega.
> >
> > Tako ali tako, pa verjetno ne boš zmagal, ker si z umešavanjem v politiko dobil nekaj črnih pik tudi pri tistih, ki so bili zelo navezani nate in na tvoj nasmeh.
>
> Đek Nikolson je zadnjič za Nedeljca pojamral, da če bi vnaprej vedel, kako ga bo gepis bolel zaradi vloge Jokerja v Batmanu, bi sigurno njega vzel za kaskaderja.

Dragi tekavec, saj veš, da s temi fremd šprahe tujkami jaz bolj okorno kolovratim - polovice naturliš itak ne zastopim, ampak ornk fajn se mi pa le zdijo.

Alzo sem slišal, da se takemu gebisu reče poklicna defloracija ali deformacija ali nekaj takega. Ali pa samo deformacija. To je kokor ene vrste gumidefekt ... pa to ... a veš ...
Huh, tasilo, ti strogi tičr, že pol dneva si belim glavo, če se toti fremdšprahe očitki ne nanašajo slučajno na Nikolsona... Se napiše Nikolsson, jelde, ti butara tekavčeva ti.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2449080

Strani: 1

tasilo sporočil: 9.745
[Glavni forum] Tema: Janković znova v boj za županski stolček
[#2449107] 26.08.14 22:25 · odgovor na: tekavec (#2449080)
Odgovori   +    6
[tekavec]
> [tasilo]
> > [tekavec]
> > > [berni007]
> > > Tudi če ne. Na soočenjih omenjaš ene obljube, ko pa si na položaju, pa delaš nekaj čisto drugega.
> > >
> > > Tako ali tako, pa verjetno ne boš zmagal, ker si z umešavanjem v politiko dobil nekaj črnih pik tudi pri tistih, ki so bili zelo navezani nate in na tvoj nasmeh.
> >
> > Đek Nikolson je zadnjič za Nedeljca pojamral, da če bi vnaprej vedel, kako ga bo gepis bolel zaradi vloge Jokerja v Batmanu, bi sigurno njega vzel za kaskaderja.
>
> Dragi tekavec, saj veš, da s temi fremd šprahe tujkami jaz bolj okorno kolovratim - polovice naturliš itak ne zastopim, ampak ornk fajn se mi pa le zdijo.
>
> Alzo sem slišal, da se takemu gebisu reče poklicna defloracija ali deformacija ali nekaj takega. Ali pa samo deformacija. To je kokor ene vrste gumidefekt ... pa to ... a veš ...

Huh, tasilo, ti strogi tičr, že pol dneva si belim glavo, če se toti fremdšprahe očitki ne nanašajo slučajno na Nikolsona... Se napiše Nikolsson, jelde, ti butara tekavčeva ti.
Oh, Tekavec, ti očitki nikakor ne letijo na Nikolssona. So bili pa lasersko precizno pomejeni Gumidefektu v glavo, kateremu menda gumilezenga žnable na šir vleče. - Jaz sem doma z rovta, pa sem vedno mislil, da je botox nekakšen aditiv za mešan'co za moj motokultivator Tomo Vinković.

Strani: 1