Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Rusija zasedla vse vojaške objekte na Krimu

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

tekavec sporočil: 3.760
[Glavni forum] Tema: Rusija zasedla vse vojaške objekte na Krimu
[#2444805] 14.08.14 15:00 · odgovor na: najobj (#2444785)
Odgovori   +    0
[najobj]
... čuj, preskoči ti mene raje s takimi, ker imam jaz že rumeni karton, pa ti zato ne morem reči, da si glup ko točak, ker bi mi Gustl ziher dal rdečega, ker bi rekel, da te žalim, čeprav samo gola dejstva navajam in ne vem, kako so gola dejstva lahko žalitev ... evo, če ti je dolgcajt, je toti forum poln tebi podobnih pacientov, ki te ziher razumejo bolj kot jaz, pa se z njimi pogovarjaj, a je prav ? ...
Dragi najodjebani (ne zameri te rahle modifikacije, dobil sem namreč občutek, da ti ni všeč prejšnje ljubkovalno ime), zelo rad bi ti ugodil, pa ne vem čisto dobro, kateremu terminskemu segmentu tvoje pojavnosti naj ugodim, saj si pred časom tako lepo in milo prosil za intenzifikacijo najinih strokovnih posvetov.

Vsekakor bi želel izkoristiti tvojo ekspertizeto, saj si, dragi najodjebani, kot priznan nulandolog, sigurno najboljšji naslov za tozadevne dizertacije. V našem, mogoče že nekoliko dotrajanem, defektološkem inštitutu za dinamično asinhrono jebo, nam je na tradicionalnem avgustovskem plesu crko maršal, pa me zanima, če je temu botrovala "fuck the EU" www.youtube.com/watc...L_GShyGv3o ameriških prijateljev ali bi lahko bil vzrok tudi moj umetni gepis, iz katerega sem hotel potegniti zataknjen kos kranjske in ki ga imam od začetka recesije naprej priheftanega na sedmico z elastiko od pokrova vloženih kislih kumar, diagonalno levo spodaj na desno zgoraj?