Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Rusija zasedla vse vojaške objekte na Krimu

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

tekavec sporočil: 3.760
[Glavni forum] Tema: Rusija zasedla vse vojaške objekte na Krimu
[#2444687] 14.08.14 11:33 · odgovor na: najobj (#2440600)
Odgovori   +    0
[najobj]
> [tekavec]
> > [najobj]
> > > [tekavec]
> > > > [mataj]
> > > > voiceofrussia.com/ne...ssia-6195/
> > > >
> > > > Merklca je proti gospodarskim sankcijam.
> > >
> > > Hehe, tebe tudi peljejo scat ruski medijski spin doktorji, preden uspeš odpeti prvi gumb. Da je proti gospodarskim sankcijam, piše v naslovu, ki so ga spacali prej omenjeni doktorji. Njeni citati niti pod razno ne potrjujejo tega, kot tudi ne originalni članek, iz katerega so komunjare trgale kontekst:
> > >
> > > www.zeit.de/politik/...land-obama
> > >
> > > Take misinterpretacije se potem kot blisk razširijo po eufobni/amerofobni blogoroli, skratka, za onaniranje vam ne bo nikoli zmanjkalo pofla.

> > ... čuj, kaj zdaj ste si jehovci izbrali forum Financ za širjenje svoje vere ? ...
> >
> > P.S.: tukaj en.wikipedia.org/wik...ord_Stream si lahko pogledaš, zakaj se Angeli bolj težko jebe za tistih petnajst ali koliko že milijard evrov, ki jih skupaj z Rusi vrgla v Baltsko morje, da se je izognila jebanju z raznimi Ukrajinci, Poljaki, Belorusi, Čehi in Slovaki ... pizda, kje si se ti skrival, da so te šele zdaj našli ...
> >
> > ... evo, prvi dežurni forumski kreten se očitno sploh ne skriva ...

> E ti moj najobjebani, kako fletno je tvoje, fetalučijevo in še kakšno šloganje brati po samo par mescih, hehe. Pa tebi Baba Vanga ne bi pustila, da ji niti sekret ne ribaš, kaj šele, da bi ji zoc zlival na kompost. :-)

... čuj, iz katere luknje pa si zdaj ti prilezel ? ...

P.S.: ko bo Angela zaprla pipico na nemški strani plinovoda Nord Stream, se spet javi, do takrat pa v sosedov gozd drva sekat za zimo, ker tebi Angela ruskega plina iz Nord Streama definitivno ne bo dala, zaradi totih tvojih "fuck the EU" www.youtube.com/watc...L_GShyGv3o ameriških prijateljev pa na žalost niti meni ... aja, in sploh me ne moti, če me neki zafrustrirani jehovec imenuje "najobjebani", me pa moti, če me v svojih blodnjah tlači v čopor s komerkoli, pa sploh ni važno s kom ... alzo, ko boš naslednič spet prilezel iz svoje luknje, nagovarjaj samo mene ali pa me preskoči, jasno ? ...
"In prišel bo pola-ćovek-pola-objebać, ki bo predrkal tričetrt dneva z nooland XC4 / 380V", je rekla enkrat Baba Vanga in glej hudiča, da ni veliko sfalila!

Najobjebani, ampak priznaj, če merklca anđelova ne bo sama, osebno in personelno sprašila v luft totega nord plinovoda s par paklci kamnitita, tudi ne bo šlo v zapisnik, jelde?