Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-231230 sporočil: 4.037
[sstanislav]
> [vinopivec]
> > [sstanislav]
> > > [vinopivec]
> > > Klasična rovtarska zgodba, torej. Ultramogočni Nemci besnijo zaradi neresnosti (neizpolnjevanja naročil v pogodbenem času), slovenski mali direktorski bebček pa nič ne pojasni the norih neresnosti, temveč vije roke, da je prekinitev protipravna... Vsaj tako tu piše.
> > >
> > > Kdo še bo prišel delat posle v državo faliranih marksističnih družboslovcev, negativne selekcije na vodstvenih položajih, neskončnih socialnih pravic in ideologije "važno je deliti, ne ustvarjati"?
> > >
> > > Ajde, Cerar & Co., imate kakršenkoli odgovor poleg čim hitrejšega bega države iz EU nazaj na Balkan, državljanov pa v normalni svet?
> >
> > V socialističnem Preventu se z dobavami nikomur nikoli ni kasnilo, cene so bile konkurenčne, kvaliteta pa na nivoju.
> > Ne ti meni razlagati rovtarskih zgodb, sem bi predsednik DS TUS, ki je bilo krovno podjetje tudi takratnega Preventa.
> > Če imaš ti takšne izkušnje s podjetjem, kjer si delal, si ga pač rovtarsko upravljal.
>

> Trdiš, da je podjetje brezhibno izpolnjevalo svoje pogodbene obveznosti do Daimlerja razen v okviru vis major razlogov? To je vse, kar me zanima, brez užaljenih besnenj, socializmov in žaljivk. Da ali ne?

Ne delaj se neumnega, to trdim za obdobje SRS, ne za obdobje RS, ko državna podjetja upravljajo in vodijo partijski rovtarji političnih strank, brezplačno privatizirana pa rovtarski tajkuni.
Mi lahko potem razložiš, čemu pobesnel napad name, ko pišem o današnjem stanju? Pa prekleto dobro poznam implikacije pogodbenih obveznosti na relaciji manjši-večji? Hvala vnaprej.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2443971

Strani: 1

fabiani sporočil: 4.352
Zadnja sprememba: fabiani 12.08.2014 22:11
Oh vinči, pogodbe so za poštene! Saj tale Halog ni imel direktne pogodbe z Daimlerjem temveč s haustorjem! Fantki so svojo izdajalsko vlogico pri sesutju slovenjegraškega Preventa odigrali in jih je haustor sunilk v rit kot se z izdajalci dela.
hehe, sodelovalo je še nekaj vrhunskih domačih izdajalcev s cekini podmazanih.
Mal skrivaški članek, a?
anon-79735 sporočil: 16.531
[vinopivec]
> [sstanislav]
> > [vinopivec]
> > > [sstanislav]
> > > > [vinopivec]
> > > > Klasična rovtarska zgodba, torej. Ultramogočni Nemci besnijo zaradi neresnosti (neizpolnjevanja naročil v pogodbenem času), slovenski mali direktorski bebček pa nič ne pojasni the norih neresnosti, temveč vije roke, da je prekinitev protipravna... Vsaj tako tu piše.
> > > >
> > > > Kdo še bo prišel delat posle v državo faliranih marksističnih družboslovcev, negativne selekcije na vodstvenih položajih, neskončnih socialnih pravic in ideologije "važno je deliti, ne ustvarjati"?
> > > >
> > > > Ajde, Cerar & Co., imate kakršenkoli odgovor poleg čim hitrejšega bega države iz EU nazaj na Balkan, državljanov pa v normalni svet?
> > >
> > > V socialističnem Preventu se z dobavami nikomur nikoli ni kasnilo, cene so bile konkurenčne, kvaliteta pa na nivoju.
> > > Ne ti meni razlagati rovtarskih zgodb, sem bi predsednik DS TUS, ki je bilo krovno podjetje tudi takratnega Preventa.
> > > Če imaš ti takšne izkušnje s podjetjem, kjer si delal, si ga pač rovtarsko upravljal.
> >
>
> > Trdiš, da je podjetje brezhibno izpolnjevalo svoje pogodbene obveznosti do Daimlerja razen v okviru vis major razlogov? To je vse, kar me zanima, brez užaljenih besnenj, socializmov in žaljivk. Da ali ne?
>
> Ne delaj se neumnega, to trdim za obdobje SRS, ne za obdobje RS, ko državna podjetja upravljajo in vodijo partijski rovtarji političnih strank, brezplačno privatizirana pa rovtarski tajkuni.
Mi lahko potem razložiš, čemu pobesnel napad name, ko pišem o današnjem stanju? Pa prekleto dobro poznam implikacije pogodbenih obveznosti na relaciji manjši-večji? Hvala vnaprej.
Kje ti vidiš bes v moji prvi repliki, napisal sem ti samo realna dejstva in razlike med samoupravljanjem takrat in tajkunsko politkomisarskim upravljanjem danes.
Razlika med rezultati obeh sistemov je v nebo vpijoča.

Strani: 1