4 ure
Slovenski prevozniki lani bolj dejavni in tudi bolj učinkoviti
4 ure
Portugalska tovarna, kjer se vrstijo generacije delavcev
4 ure
Najbolj brani članki danes
5 ur
Nov energetski zakon: prepoved plina za nove stanovanjske stavbe z letom 2025, drva imamo radi 1
6 ur
V EKWB po očitkih iz ZDA potrdili likvidnostne težave. Ustanovitelj podrobneje pojasnjuje situacijo
7 ur
Delničarji Valamarja potrdili 0,22 evra dividende
7 ur
Nemška vlada malenkost izboljšala napoved gospodarske rasti
7 ur
V Severni Makedoniji volijo novega predsednika države
7 ur
Ljudi je premalo, vsi hočejo robote: Yaskawa v Kočevju v tovarno robotov vlaga 32 milijonov evrov
8 ur
Tako stroge bodo lahko omejitve pri Airbnb 3
8 ur
Zakaj Furs ne ponuja več podatkov o prevoženih kilometrih uvoženih vozil in kako lahko do njih pridete sami
8 ur
Kako aprilski evrski PMI vpliva na pričakovanja o obrestnih rezih ECB in kaj govori o nemški recesiji
8 ur
Kaj narediti s stavbo na Litijski? In kaj s TR2? Rešitve so na dlani! 3
8 ur
Hudo dobra živila iz presežkov sadja in zelenjave
9 ur
Izberite pravega borznega posrednika (Oglas)
9 ur
Mesec: Pokojninska reforma bo sprejeta prihodnje leto 5
10 ur
Delo: Nama v roke nemškega sklada
11 ur
Evropski parlament sprejel direktivo o trajnostnih dobavnih verigah 5
11 ur
Stroški energetske krize: koliko stane regulacija cen električne energije, kateri dobavitelji so pobrali največ 1
11 ur
Bo Aleksandra Čeferina po koncu mandata v UEFA zaposlil Sandor Csanyi iz madžarskega OTP? 1

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Konkretni izzivi za mlačno koalicijo

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-200699 sporočil: 2.054
[Glavni forum] Tema: Konkretni izzivi za mlačno koalicijo
[#2425966] 10.07.14 09:17 · odgovor na: (#2425827)
Odgovori   +    7
Klobasanje o Eko hrani imajo na jeziku predvsem tisti, ki o pridelavi nimajo pojma. Pljuvanje po gensko spremenjeni hrani gre v isti koš, kaj pa je razlika med tako imenovano ne-gensko spremenjeno hrano, mogoče samo to da se je prej gensko spreminjalo hrano z križanjem in je to trajalo časovno dalj časa kot sedaj. Me prav zanima kdo bi prideloval in jedel koruzo, preden so jo pričeli križati.
Nekdo komentira o hektarskem donosu, kaj pa hidroponska pridelava, ki je v resnici najbolj bio in ekološka, najmanj obremenjuje okolje, donosi in pridelava pa je kontrolirana. Seveda ta hrana pa je za klasičnega pametnjakoviča umetna ali ne?
In ne nazadnje, zakaj naj bi dajal za domač paradižnik iz Prekmurja še enkrat toliko kot za španskega. Eden in drugi sta gensko spremenjena, ali laboratorijsko ali s križanjem sort. Za oba mora nekdo skrbeti, povprečna plača zaposlenih je verjetno enaka, razlika je samo v tem da enega vozijo 2000 km daleč, drugega pa 100 km, a zato je drugi dražji, ali gre zgolj za pogoltnost lastnikov, bank države?
Se strinjam z lokalno hrano, toda ta ne more biti dražja kot tista ki prihaja iz nekaj 1000km oddaljenosti, razen če jaz ne vem in so vmes odkrili zastonjski vir energije in teleporter.