Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Rusija zasedla vse vojaške objekte na Krimu

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-35163 sporočil: 30.643
[vinopivec]
> [mataj]
> Fašistična vlada, ki je na oblast prišla z državnim udarom in dela po navodilih IMF, je 100% zanesljiv recept za katastrofo.


Samo še režati se začnem, ko začneta ti in / ali senilni klovn bozo666 udrihati s priljubljenimi krilaticami vajinih tragično preminulih SFRJ in zmagovitega svetovnega komunizma. Kot na primer "fašističen" za vse, kar je desno od Boruta Pahorja. Še kak "anarhokleroliberalen" oziroma dandanašnji "neoliberalen" in "ali lako ćemo s njima" mi manjkata, pa bi vaju imel kar za Dolančeva posvojenca. Naprej nisem več videl brati, saj so mi solze sreče stopile v oči.

Bravo, keep on rolling 'em, you truly make my day!
Ja, jaaaaa, poznam finto, vem da vi ne smete opaziti fašizma. Fašizem je nekaj takega kot leteči krožniki, pa marsovci, pa teorije zarote pa to, s tem se ukvarjajo samo norci, anede? Če se fašizem pojavi v kaki očitno razpoznavni obliki, ga je nujno treba prikriti z lapanjem o komunizmu.

Ampak tudi če za trenutek pozabimo na fašizem, še vedno ostaja IMF. Lahko našteješ eno samo, samcato gospodarstvo, ki ga s svojimi ukrepi ni zjebal do kraja?