Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Rusija zasedla vse vojaške objekte na Krimu

Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...

anon-35163 sporočil: 30.643
[danezsem1x]
Dlje od Krima Rusom sploh ni treba, strateško so svoje dosegli; in zahod jim bo do tu gledal skozi prste. Če so Rusi pametni bodo malo potelovadili za mejo pa bo "mir".
Fašistična vlada, ki je na oblast prišla z državnim udarom in dela po navodilih IMF, je 100% zanesljiv recept za katastrofo.

Rusom torej niti telovaditi ni treba, pa ne samo to, niti dotakniti se jim ni treba ničesar. Dovolj bo malo propagande (večino dela je že opravila Timošenkova) in recimo še par kamionov orožja čez mejo. Stroški in tveganje minimalni.
V tem primeru je Putin dejansko zrel za sanatorij oz. zaprt oddelek. Slovanofilstvo gor ali dol.
Putin je dosedaj stvari peljal izredno spretno in ni verjetno, da bi se mu kar naenkrat odpulilo. Brihten tip, skrbi za nacionalni interes svoje države, kar je danes ena huda redkost. Ampak na žalost ni naš prijatelj. Njegova država ni naša.

Neposredni odgovori na sporočilo št. 2357716

Strani: 1

anon-231230 sporočil: 4.037
[mataj]
Fašistična vlada, ki je na oblast prišla z državnim udarom in dela po navodilih IMF, je 100% zanesljiv recept za katastrofo.

Samo še režati se začnem, ko začneta ti in / ali senilni klovn bozo666 udrihati s priljubljenimi krilaticami vajinih tragično preminulih SFRJ in zmagovitega svetovnega komunizma. Kot na primer "fašističen" za vse, kar je desno od Boruta Pahorja. Še kak "anarhokleroliberalen" oziroma dandanašnji "neoliberalen" in "ali lako ćemo s njima" mi manjkata, pa bi vaju imel kar za Dolančeva posvojenca. Naprej nisem več videl brati, saj so mi solze sreče stopile v oči.

Bravo, keep on rolling 'em, you truly make my day!
tekavec sporočil: 3.759
[mataj]
Fašistična vlada, ki je na oblast prišla z državnim udarom
... in katere parlament kamenjajo člani fašističnega Right sectorja, potem ko je fašistična policija fašistične vlade ustrelila fašističnega vodjo fašističnega Right sectorja...

rt.com/news/kiev-par...surge-873/

Misliš, da bi me sprejeli v antifašistični RT, da jim pomagam v teh težkih trenutkih, ko jih logika jebe v glavo in bi bilo za njihovo agendo bolje, da bi kakšno novico izpustili? :-)

Strani: 1