Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Računalničarji, ki letos prodajo povečujejo za petino
Strani: 1
sporočil: 28.841
[FIN-209516]verjetno gre glede objave letnega porocila za to, da so sodec po zbirki objav na ajpesu sicer danes d.o.o., vendar so se vsaj jeseni 2012 bili zavod.
V bizi.si ali minifipo ni podatkov
www.finance.si/minif...1594389000
www.bizi.si/SETCCE-D...LJUBLJANA/
Kaj moraš narediti da ti to uspe?
sporočil: 48.253
[crt]Ce si slucajno ti odgovorna tehnicna :) oseba za tole, a lahko pogledas, zakaj ni podatkov za Diners Club?
> [FIN-209516]
> V bizi.si ali minifipo ni podatkov
> www.finance.si/minif...1594389000
> www.bizi.si/SETCCE-D...LJUBLJANA/
> Kaj moraš narediti da ti to uspe?
verjetno gre glede objave letnega porocila za to, da so sodec po zbirki objav na ajpesu sicer danes d.o.o., vendar so se vsaj jeseni 2012 bili zavod.
www.finance.si/minif...5781469000
sporočil: 28.841
[bc123a]nisem, je pa mozno (ugibam), da so kolegi presaltali stvar na kriterij, da prikazuje podatke za leto 2012. za to leto namrec na ajpes/jolp za to firmo se ni bilo objave.
Ce si slucajno ti odgovorna tehnicna :) oseba za tole, a lahko pogledas, zakaj ni podatkov za Diners Club?
sporočil: 48.253
[Vinci]Ampak Petrol pa imas tudi nerevidirane podatke gor.
Zavezan k reviziji. Do konca avgusta bo objavljeno revidirano letno poročilo.
To potem pomeni da Diners ni oddal niti nerevidiranega porocila? A ni za to kazen?
(tnx tudi crtu za pojasnilo)
sporočil: 5.933
Zadnja sprememba: Vinci 21.05.2013 13:51
Petrol je že objavili letno poročilo. Ne glede na to je možna
objava podatkov pred objavo revidiranega letnega poročila, če imaš
soglasje podjetja, da lahko podatke objaviš.Diners je najverjetneje oddal na Ajpes letno poročilo, ampak bo objavljene šele, ko Ajpes tudi prejme revidirano letno poročilo.
sporočil: 615
Dedek GENERAL JLA, OCKA zagrizen KOMUNIST/Afera ISKRA RACUNALNIKI !
pa ne mi prodajat KOMUNISTICNE megle.
sporočil: 11.230
Pri čemer so desetino rpihodkov oz. malo več kot to pomenilia
nepovratna sredstva. Brez tega bi firma zapravila tretjino manj za
razvoj...
No Jaz vsega tega nikol ne sodim preveč kritično, ker ipak nekaj delajo. A neki posebni zmagovalci pač ne morejo bit.
No Jaz vsega tega nikol ne sodim preveč kritično, ker ipak nekaj delajo. A neki posebni zmagovalci pač ne morejo bit.
sporočil: 2.857
Očitno to ni ravno zmagovalna firma (pa ne me razumeti narobe vsaki
firmi želim, da preživi in dobro posluje).
Poskusite najti kakšnega drugega bolj primernega za naslednji prispevek.
Btw. ideja za uredništvo Financ: naredite prispevek o prvih zmagovalcih, ki ste jih predstavili v tej rubriki (mislim, da je bila takrat še 'Lomilci krize', če se ne motim?) in obelodanite v kakšnem stanju so te firme zdaj.
Bi nastal verjetno zanimiv članek :=)))
Vseeno seveda pozdravljem to rubriko, ki je nekaj zelo posebnega v slovenskem medijskem prostoru (poleg oddaje Prava Ideja). Vseeno, to ni dovolj, da bi utišalo slabe hujskaške novice iz Dela, Dnevnika in Mladine....
Poskusite najti kakšnega drugega bolj primernega za naslednji prispevek.
Btw. ideja za uredništvo Financ: naredite prispevek o prvih zmagovalcih, ki ste jih predstavili v tej rubriki (mislim, da je bila takrat še 'Lomilci krize', če se ne motim?) in obelodanite v kakšnem stanju so te firme zdaj.
Bi nastal verjetno zanimiv članek :=)))
Vseeno seveda pozdravljem to rubriko, ki je nekaj zelo posebnega v slovenskem medijskem prostoru (poleg oddaje Prava Ideja). Vseeno, to ni dovolj, da bi utišalo slabe hujskaške novice iz Dela, Dnevnika in Mladine....
sporočil: 615
Mami Borko sem izpustil, ker vem o njej prevec ...... pa bil bil
ata Andrej lahko osebno prizadet
Strani: 1