Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Štajerci v Schladmingu pač znajo delati biznis
Prikaz samo enega sporočila - znotraj teme...
[#2012926] 18.02.13 13:47 · odgovor na: (# 2012898)
[republican]Še deset let nazaj kebabov skoraj ni bilo v Sloveniji - pa ne zato, ker jih nihče ni hotel kupiti. Po moje je bolj problem v tem, da tudi naši gostinci ne znajo drugega kot ponujati čevape in burek. Če pa že ponudijo kranjsko, pa zakomplicirajo tako kot na Rogli :)
> [Viewer]
> V Sloveniji je polno je kioskov z burekom, hamburgerji, kebabom - na koliko mestih pa se da kupit navadno kranjsko klobaso, kos sočne slovenske potice, žemljo z dunajskim zrezkom (Schnitzelsemmel) ali pohano kuro?
To samo pomeni, da folk raje kupuje bureke in kebabe, kot kranjske klobase, potice in pohane piščance.
Neposredni odgovori na sporočilo št. 2012926
Strani: 1
[#2012964] 18.02.13 14:01 · odgovor na: (# 2012926)
[Viewer]V čem je problem? Očitno gre za tržno nišo: poslovno idejo imate, močno verjamete v njo, ciljna publika potrošnikov verjetno obstaja. Pojdite do Jankovića, "donirajte" MOL in pridobite dovoljenje in postavite štant s slovensko fast food prehrano.
Še deset let nazaj kebabov skoraj ni bilo v Sloveniji - pa ne zato, ker jih nihče ni hotel kupiti. Po moje je bolj problem v tem, da tudi naši gostinci ne znajo drugega kot ponujati čevape in burek. Če pa že ponudijo kranjsko, pa zakomplicirajo tako kot na Rogli :)
[#2013729] 18.02.13 21:33 · odgovor na: (# 2012926)
Strani: 1